Selin Dion stigla u Pariz: Spremna je za veliki povratak, evo da li će nastupiti na otvaranju Olimpijskih igara FOTO

Selin Dion stigla u Pariz: Spremna je za veliki povratak, evo da li će nastupiti na otvaranju Olimpijskih igara FOTO

Autor: | 24/07/2024

0

Selin Dion stigla u Pariz na Olimpijske igre

U večernjim časovima 26. jula u Parizu će svečano biti otvorene Olimpijske igre. Na najvažniji sportski događaj, koji se održava svake četvrte godine, čeka cela planeta.

Sve je spremno za spektakl pored Sene. Biće to nešto nezaboravno, nešto do sada neviđeno, uveravaju nas organizatori. Prvi put u istoriji Igara ceremonija neće biti održana na stadionu. Glavni grad Francuske vrvi od zvučnih imena iz svih sfera javnog života, a tu je i – Selin Dion.

Profimedia

 

Već nedeljama se šuška da bi jedna od najboljih pevačica svih vremena mogla da nastupi na veličanstvenom otvaranju, čemu se nadaju ne samo milioni njenih fanova, već i ostatak sveta.

Pročitajte: Selin Dion snimcima iz bolnice rastužila svet, jecala pred kamerama - Ako ne mogu da hodam, puzaću

S obzirom na njeno zdravstveno stanje, redak sindrom zaleđene osobe, nije mali broj onih koji se pitaju da li je Selin uopšte sposobna da izađe na scenu. Ali, uprkos svemu, glas je i dalje dobro služi.

Slavna Kanađanka dala je sve od sebe da u Pariz dođe inkognito, međutim, vrlo brzo se saznalo ne samo da je tu, već i gde je odsela. Tako ju je juče na izlazu iz hotela sačekala armija obožavalaca.

Profimedia

 

Nije bežala od njih, naprotiv. Nedostaje joj druženje sa publikom, to se i ne trudi da sakrije, pa se rado slikala sa fanovima. Bila je nasmejana i odlično raspoložena. Da li se lagano oporavlja?

Vest da je Selin Dion stigla u Pariz brzinom munje se našla na naslovnim stranicama svih šou-biz portala, što je, ako u obzir uzmemo njenu reputaciju i enormnu popularnost, bilo sasvim očekivano.

Photo by Randy Shropshire/Getty Images for NARAS

 

Ali, da li će nastupiti na otvaranju najvećeg praznika sporta? To je pitanje koje više od svega trenutno kopka sedmu silu stacioniranu na licu mesta. Već je pevala na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti.

Čak se i francuski predsednik Emanuel Makron dotakao te teme, odgovorivši novinarima da nije upoznat sa programom ceremonije, ali da bi "jako voleo da vidi i čuje Selin Dion".

Ona je u svakom slučaju tu, a da li će pevati ili će biti prisutna samo kao gledalac to ćemo saznati u petak uveče, kada se zapali olimpijski plamen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Za to vreme velika zvezda koristi priliku da posle dužeg vremena ponovo uživa u atrakcijama Grada svetlosti, pa je na Instagramu upravo objavila fotografije iz Luvra.

Pročitajte: Selin Dion ponovo u javnosti - Slavna pevačica u retkom izlasku sa sinovima, evo kako sada izgleda

U istom hotelu odsela je i Lejdi Gaga, za koju se takođe šuška da će iste večeri zapevati sportistima iz celog sveta, ali ni za nju još nema potvrde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cindy Ord/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti