Opaka bolest uzela maha: Snimak Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara obišao planetu

Opaka bolest uzela maha: Snimak Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara obišao planetu

Autor: | 27/07/2024

0

 Selin Dion na Olimpijskim igrama u Parizu

U večernjim časovima 26. jula u Parizu svečano su otvorene Olimpijske igre. Na najvažniji sportski događaj, koji se održava svake četvrte godine, čekala je cela planeta.

Prvi put u istoriji Igara ceremonija nije održana na stadionu, već na reci Seni. Glavni grad Francuske vrvi od zvučnih imena iz svih sfera javnog života, a tu je i – Selin Dion!

S obzirom na njeno zdravstveno stanje, redak sindrom zaleđene osobe, nije mali broj onih koji su se pitali da li je Selin uopšte sposobna da izađe na scenu. Ali, uprkos svemu, glas je i dalje dobro služi, ali opaka bolest čini se da je svetskoj divi dosta otežava.

Gladys Chai von der Laage / imago sportfotodienst / Profimedia

 

Pevačica je posle dugo vremena zapevala punim glasom i to uspešno, nakon nekoliko emotivnih krahova zbog slabljenja glasnih žica uoči borbe sa bolešću.

Selin Dion otpevala je romantičnu pesmu, kojom je dobila čast da zatvori ceremoniju početka Olimpijskih igara u Parizu.

Pročitajte: Lejdi Gaga otvorila Olimpijske igre, mogla je originalnije ili ipak ne? FOTO

Svi reflektori i oči bili su upreti u nju, a ona je elegantno stajala i pevala iz duše na francuskom jeziku numeru "L’Hymne à l’amour" na Ajfelovom tornju.

Nosila je predivnu belu toaletu, prekrivenu dijamantima. Na ramenima kačio se plašt od identičnog desena. Prstenje i minđuše dodali su onu pravu "notu" celom stajlingu i upotpunili ga.

Kosu je vezala u nisku punđu i uklanila sa našminkanog lica. Da bi izazvala kontrast, našminkala je kapke jačom nijansom ljubičaste.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti