Bregina ćerka umalo ostala bez ruke: Lepu Emu sekunde su delile od velike tragedije

Bregina ćerka umalo ostala bez ruke: Lepu Emu sekunde su delile od velike tragedije

Autor: | 25/07/2024

0

Ćerka Gorana Bregovića za dlaku izbegla tragediju

Goran Bregović, legendarni muzičar čije su note davno prešle sve ovdašnje granice, već decenijama je u srećnom braku sa Dženanom Sudžukom, bivšom manekenkom i nekad jednom od najlepših Sarajki.

Imaju tri ćerke - Emu, Lulu i Unu. Najstarija, Ema, rođena je u Parizu 1994. godine, živi između francuske prestonice i Beograda, a njen izbor je savremena umetnost.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

- Za mene je život na dve adrese nužna stimulacija. Kad ostanem predugo na jednom mestu, mozak mi se usporava i teže nalazim inspiraciju. Osećam veliku slobodu u tome što nigde ne puštam koren, kao slobodni atom - rekla je u jednom intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Tri ćerke, tri različite vere! Bregovićeve naslednice izabrale, Una ne slavi ni Bajram, ni Uskrs već...

Ema je završila muzičku i baletsku školu, svira klavir, magistrirala je na Školi lepih umetnosti u Nantu.

Želja joj je i da od zaborava sačuva neke stare veštine. Tako je, stičući nova iskustva, posećivala radionice mašinbravara i odlično se snalazila s alatom koji se koristi u toj struci.

Miloš Nadaždin

 

Međutim, bilo je i neprijatnih situacija. Najstarija ćerka Gorana Bregovića jednom prilikom je samo pukom srećom izbegla veliku nesreću.

- Dok sam studirala na Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu, kada mi je mašina povukla rukav. Malo je falilo da izgubim ruku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Imam još mnogo toga da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka - priznala je svojevremeno.

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos - Upoznajte ćerke Gorana Bregovića

Ema Bregović imala je nekoliko samostalnih izložbi u Parizu i Beogradu, već je stekla ime i ugled u profesiji kojom se bavi, a moramo primetiti i da je prava lepotica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti