Šestoro dece treba othraniti: Penzija glumca Slobodana Ćustića je ovolika

Šestoro dece treba othraniti: Penzija glumca Slobodana Ćustića je ovolika

Autor: | 27/07/2024

1

Penzija Slobodana Ćustića je ovolika

 

Slobodana Ćustića svake večeri već pet godina gledamo kao Vukašina u sapunici "Igra sudbine" koja beleži nestvarne rekorde.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Iako stalno snima, glumac je od prethodne godine zvanično penzioner, ali penzija Slobodana Ćustića nije dovoljna da bi mogao normalno da odgaja šestoro dece.

Glumac je primer da u njihovoj profesiji odmor i penzija ne postoje, te on sada više radi nego čak kada je bio na čelu Beogradskog dramskog pozorišta.

Ipak, mnogo se govori o ciframa koje dramski umetnici primaju kada zvanično napune 65 godina i pređu u status penzionera, a Ćustić je iskreno progovorio o svemu.

Penzija Slobodana Ćustića je ovolika

- Ja sam arhiviran, odnosno penzionisan. Godinu dana sam već u penziji. Nisam ni primetio da sam u penzioner. Samo ponekad poželim da se naspavam, što su pusti snovi kad snimate "Igru sudbine".

Antonio Anhel /ATAImages

 

Na pitanje da li je istina da je penzija Slobodana Ćustića kao i drugih njegovih kolega, 40.000 dinara, glumac je odgovorio:

Pročitajte Razlika u godinama je očigledna - Ova prelepa dama je Slobodanu Ćustiću rodila četvoro dece (foto)

- Moja penzija je malo veća, ali je tužna. Ne bih da zamaram čitaoce detaljima, ali nismo u boljoj poziciji nego prosvetni radnici, lekari i profesori.

- Radi i moja supruga, koja je psihološki savetnik i ima dosta posla - iskren je bio Slobodan govoreći o tome kako uspevaju da odgajaju šestoro dece.

Komentari (1)

Loading
Ceca 15:52 28.07.2024
Odgovori

Iskreno ,bas ni ne razumem ovaj tekst!Zamislite kolika je penzija te i te poznate licnosti?Pa u skladu sa zakonom koji vazi za sve gradjane ove zemlje.Verovatno za najveci deo -nedovoljna.Ne razumem pitanje,znaci li to da gospodu poznatu,treba po drugom kriterijumu u odnosu na "obican narod"?Mnogi od nji su u svom zivotu mnogo vise zaradjivali od drugih,ocigledno nisu proporcionalno odvajali i p.fond i sad su nezadivoljni,gospoda ugrozeni koji pljuju na sve i mi treba da se sablaznjavamo!?To se ne odnosi na Custica,koji je ok,ali mnogi iz njegove branse se i dalje ponasanu kao razmazene i histdricns zvezde.

hellomagazin.rs Radule Perisic/ATAImages

Najnovije vesti