Dragana Katić proslavila 59. rođendan, od njega poklon sija zlatnim sjajem

Dragana Katić proslavila 59. rođendan, od njega poklon sija zlatnim sjajem

Autor: | 03/08/2024

0

Drugi dan avgusta uvek je rezervisan za veliku proslavu jer je tada rođendan Dragane Katić.

Voditeljka godine ne broji, ali je ovaj divan dan ipak bio poseban s obzirom na to da je poslednji koji počinje cifrom 5.

Luka Šarac

 

Čestitke nisu prestajale da se nižu tokom celog dana, a ona najposebnija stigla je od sinova Bojana i Bobana na koje je mama veoma ponosna.

Kolege, prijatelji i poznanici potrudili su se da Dragani ulepšaju divan dan, a rođendanska čestitka njene koleginice i najbolje prijateljice Vesne Milanović nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Osim lepih reči koje je uputila Katićevoj, Vesna se potrudila da iznenađenje bude potpuno, pa je na Draganinu adresu poslala predivnu rođendansku tortu.

Pročitajte: Deset dana odmora i ovoliko pari obuće?! Da li je Dragana Katić preterala, jedne nikako ne biste poneli

Rođendan Dragane Katić dodatno je ulepšao muškarac nepoznatog identiteta koji je takođe učestvovao u pripremi iznenađenja sa Milanovićevom.

Na Instagramu je osvanula fotografija slavljenice pre nego što je "oduvala" rođendanske svećice uz komentar "Torta od moje Vece i mog Delije".

Iako je stiglo mnoštvo istih pitanja, voditeljka Granda nije želela da otkriva da li je reč o čoveku koji je ukrao njeno srce.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Petar Đorđević

Najnovije vesti