Prvo je otišla od Cece u beli svet, a sad potezom šokirala: Anastasija ovo priredila rođenoj majci FOTO

Prvo je otišla od Cece u beli svet, a sad potezom šokirala: Anastasija ovo priredila rođenoj majci FOTO

Autor: | 08/08/2024

0

Anastasija Ražnatović priredila je majci pravo iznenađenje, a kako je Ceca reagovala na ćerkin potez, to još uvek ne znamo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, bivši dečko folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, 20. jula ove godine zakleo se na večnu ljubav dugogodišnjoj izabranici Jovani Ljubisavljević.

Pročitajte: Ljubav rađa ljubav - Trudna Jovana Ljubisavljević, niko srećniji od Bogdana

Intimna ceremonija venčanja odigrala se u manastiru Gračanica u prisustvu rođaka i bliskih prijatelja, a mlada je na sebi imala prelepu belu venčanicu širokog kroja.

Mladoženja je za ovu priliku odabrao teget odelo ispod kojeg je nosio belu košulju. Njihova sreća nije se mogla sakriti, a već tada pronele su se spekulacije da je voditeljka u blagoslovenom stanju.

Sada se na Instagram nalogu nekadašnje misice pojavila fotografija sa venčanja na kojoj joj bivši dečko Cece Ražnatović ljubi stomak i fotografija ultrazvuka uz opis:

- Ljubav rađa ljubav.

Čestitke budućim roditeljima pristižu sa svih strana sveta, a jedna je posebno iznenadila javnost, a verujemo i samu Cecu.

Instagram/ljubisavljeviceva

 

 

Naime, Cecina ćerka, Anastasija, među prvima je lajkovala objavu sa lepim vestima.

Podsetimo, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivni odnos 2022. godine, nakon godinu dana veze, a Anastasija nije krila da joj je Bogdan drag još dok je bio emotivni izabranik njene majke.

Budući da su se Bogdan i Ceca rastali kao prijatelji, i Anastasija je zadržala isti odnos sa bivšim partnerom svoje majke, te joj je zaista veoma drago što će sa Jovanom dobiti dete.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti