Dok je Bogdan stajao pred oltarom sa Jovanom, OGLASILA se Ceca, podigla čašu FOTO

Dok je Bogdan stajao pred oltarom sa Jovanom, OGLASILA se Ceca, podigla čašu FOTO

Autor: | 05/09/2024

0

Bogdan Srejović danas se na večnu ljubav i na građanskom venčanju zakleo svojoj izabranici Jovani Ljubisavljević, sa kojom će uskoro dobiti dete.

Srećni, zaljubljeni i oduševljeni što kreću u novo životno poglavlje, mladenci su blistali, a javnost je sa nestrpljenjem iščekivala da li će se oglasiti i Ceca Ražnatović, Bogdanova nekadašnja velika ljubav

Instagram

 

I zaista, to se dogodilo. 

Ceca je putem svog profila podelila snimak na kom uživa uz čašu pića i stavila svoju pesmu koju je nedavno objavila „Više od sreće”.

Pročitajte: Oženio se bivši Cece Ražnatović - Mlada dve decenije mlađa od pevačice, zasijala u neobičnoj venčanici

Ovim potezom mnogima je stavila do znanja da je nimalo ne dotiče što je njen bivši sreću pronašao kraj druge.

Instagram printscreen

 

Kako prenose domaći mediji, Bogdan Srejović i Jovana odlučili su da u najužem krugu porodice i prijatelja obave i građansko venčanje i upriliče gala proslavu u jednom od najluksuznijih restorana u Beogradu.

Cecin bivši partner i njegova lepša polovina pobrinuli su se o svakom detalju i nisu štedeli kada je u pitanju svadba, pa se tako spekuliše da su samo na dekoraciju dali nekoliko hiljada evra.

Da sve izgleda bajkovito, možemo videti na društvenim mrežama a od mladine lepote zastaje dah, s obzirom na to da svako ko ju je video tvrdi da nikada lepša nije bila te da joj blagosloveno stanje savršeno pristaje.

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Instagram / ATA images

Slične Vesti