Prva petorka najveće podrške Orlovima, ovo su SUPRUGE naših košarkaša FOTO

Prva petorka najveće podrške Orlovima, ovo su SUPRUGE naših košarkaša FOTO

Autor: | 08/08/2024

0

Danas je najvažniji dan za srpsku reprezentaciju u košarci na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Tačno za 18 minuta počinje polufinalni meč protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Naš drim tim je spreman, a najveća podrška su im lepše polovine koje su najglasnije na tribinama. Supruge košarkaša ne vole javno eksponiranje, a o njihovoj lepoti neosporno je govoriti.

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

Nemaju svi reprezentativci Srbije devojke ili supruge, ali oni koji ih imaju - imaju i čime da se pohvale! Mi smo za vas izdvojili prvu petorku izabranica naših reprezentativaca.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković.

Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi, a ona je u centar pažnje javnosti došla posle incidenta na večitom derbiju u kome su se našli Petrušev i Matijas Lesor.

Pročitajte: Ni podvarak, ni ćevapi, ali ni sarma, već je ovo omiljeno srpsko tradicionalno jelo Bogdana Bogdanovića

Filip Petrušev je tada bio i u policiji kako bi dao izjavu o ovom događaju, pa se par susreo sa neprijatnostima, a Tiana je poslala poruku preko svog Instagram profila.

- Najteža stvar koja mi se trenutno dešava je što moram da ćutim i trpim što sam u vezi sa profesionalnim sportistom.

Iskreno me je briga što mi je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost - napisala je tada Tiana na Instagramu.

- Ono što želim da bar moji bliski prijatelji znaju je da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti, da apsolutno niko prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kroz sve ovo.

Nešto kasnije Tiana je zatvorila svoj Instagram nalog i par sada pokušava da  privatnost koliko može zadrži za sebe.

Aleksa i Teodora Avramović

Krajem septembra 2022. godine Aleksa Avramović "stao je na ludi kamen" i krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Teodora je Aleksi velika podrška na svakom koraku i nema dileme da je jedna od najzaslužnijih što doskorašnji košarkaš Partizana napreduje iz godine u godinu, te je sada veoma bitan igrač u reprezentaciji Srbije, a verujemo uskoro i u ruskom CSKA.

Pročitajte: Nju je Svetislav Pešić prvu pozvao posle današnje pobede, poklonio joj je srce, a niste ni znali da je to ONA

Ognjen i Vesna Dobrić

Još jedan par koji je čitav život zajedno.

Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali, te sada idu tamo gde nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i novo pojačanje Virtusa iz Bolonje odnese karijera.

Dobrić nikada nije krio da mu je Vesna velika podrška, pa je jednom prilikom za srpske medije istakao kako najviše voli da provodi vreme upravo sa njom.

Par se krije od očiju javnosti, Vesna svoj Instagram profil drži zaključan, ali je Ognjen često objavljivao zajedničke fotografije na kojima se moglo videti kako ljubav cveta.

Nikola i Natalija Jokić

Najbolji košarkaš najjače košarkaške lige na svetu od puberteta ljubi lepu Nataliju, koja mu je rodila pre tri godine ćerku Ognjenu, a sada je ponovo u blagoslovenom stanju.

Antonio Anhel / Ata images

 

Nije tajna da mu je upravo supruga, pored dvojice starije braće, najveća podrška u karijeri, a njihova ljubavna priča dokaz je da su dečje ljubavi one najiskrenije.

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u bračne vode sa dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Dujović, te mu je upravo ona i dalje najveća podrška.

Na ovim Olimpijskim igrama Gudurić igra na nekoliko pozicija, nije samo na svojoj primarnoj, a nema dileme da mu je upravo prelepa Aleksandra pomogla da se psihički spremi za sve izazove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Supruge košarkaša ove večeri iz sveg glasa će navijati za svoje jače polovine, a mi se nadamo da će im upravo podrška sa tribina doneti vetar u leđa da pobede na najvažnijoj utakmici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti