Filip Petrušev visok je 211 cm, a da mu vidite tek devojku FOTO

Filip Petrušev visok je 211 cm, a da mu vidite tek devojku FOTO

Autor: | 14/08/2024

0

Ovo je devojka Filipa Petruševa

Filip Petrušev (24) pobrao je brojne simpatije domaće publike na Olimpijskim igrama u Parizu, posebno pripadnica lepšeg pola. 

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković. Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi.

Profimedia

 

Kolika mu je podrška moglo se videti kada je nakon spektakularnog preokreta košarkaške reprezentacije nakon kojeg je savladala reprezentaciju Australije sa rezultatom 95 : 90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara.

Tiana nije mogla da obuzda emocije pa je posle završetka paklene utakmice objavila video na kome vidi koliko je emotivna, pa je plačući u ruci držala zastavu Srbije.

Pročitajte: Jelena Đoković dobila konkurenciju, supruga Alekse Avramovića sinoć najlepša, Teodora je samo takva dama FOTO

"Ponos," napisala je kratko na svom Instagram storiju tom prilikom.

O Tiani se ne zna mnogo, ne voli da se eksponira u javnosti, ali prema onome što objavljuje na svom profilu može se zaključiti da voli da putuje i prati modne trendove.

U ponedeljak, posle spektakularnog dočeka ispred Starog dvora, devojka Filipa Petruševa pojavila se na večernjoj proslavi u jednom beogradskom klubu trendi odevena. 

Tigrasta provokativna haljina, visoke štikle, dekolte, plava kosa i ful šminka.

Poznato je da je Filip Petrušev visok 211 cm, a šta mislite koliko je onda Tiana visoka?

Ivan Vučićević

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Dušan Milenković ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti