Nije lako sa troje dece, ruke Tamare i Petra to dokazuju, zavoji u prvom planu (foto)

Nije lako sa troje dece, ruke Tamare i Petra to dokazuju, zavoji u prvom planu (foto)

Autor: | 11/08/2024

0

Pre nešto više od mesec dana na svet je stigao Boris i upotpunio porodičnu sreću i poslednju slagalicu u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Mladi roditelji trude se da uživaju sa mališanima u svakom novom danu, ali da nije lako sa troje dece, dokazuje i najnovija fotografija Petra Benčine.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vrele letnje dane provode u novom porodičnom domu na Vračaru, a koliko uživaju često pokažu pratiocima na društvenim mrežama.

Pre nekoliko dana objavili su selfi iz šetnje sa najmlađim naslednikom, a ono što je privuklo pažnju javnosti, osim Tamarine savršene figure samo mesec dana nakon porođaja, jeste njena ruka.

Glumica je, naime, na kažiprstu desne ruke imala veliki beli flaster, a mnogi su se pitali kako je povreda Tamare Dragičević nastala.

Pročitajte: Nešto najslađe - Tamara Dragičević na prozoru porodilišta sa bebom u naručju, suprug i sin joj mašu iz dvorišta

Ono što se nameće kao logično objašnjenje je da se nezgoda dogodila dok je obavljala kućne poslove, ali najnovija fotografija Petra Benčine dodatno je zabrinula njihove obožavaoce.

Instagram

 

Jučerašnji porodični portret sa njihove terase, odakle se pruža pogled na ceo Beograd, ne prestaje da se komentariše, a razlog je i glumčeva povreda ruke.

Flaster na levoj ruci, tačnije šaci zabrinuo je svakog, a ono što je evidentno je da Petar tom rukom ne može ništa da radi, s obzirom na to da psa drži desnom rukom.

 

 

U komentarima su se mogli pronaći oni poput „Nije lako sa troje dece”, a šta je istina i kako su se u svega nekoliko dana razlike povredili i Tamara i Petar, još uvek ne znamo.

Ono što znamo je da ništa ne može narušiti njihovu harmoniju i sreću koja je sada potpuna kada im se pridružio maleni Boris i živote učinio i lepšim nego što su bili.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti