Tamari svi zavide, a lepa glumice ne želi da krije: Boli me telo od umora i svi smo nervozni

Tamari svi zavide, a lepa glumice ne želi da krije: Boli me telo od umora i svi smo nervozni

Autor: | 17/08/2024

0

Tamara Dragičević i Petar Benčina početkom jula po treći put su postali roditelji. Posle ćerke Staše i sina Lazara u dom glumačko-bračnog para stigao je još jedan dečak, koji je dobio ime Boris.

Instagram

 

Imajući u vidu da su Tamara i Petar aktivni na društvenim mrežama, javnost je bila u prilici da prati lepu glumicu tokom devet meseci trudnoće.

Za to vreme je radila, putovala na more, bavila se decom, oblačila lepe haljine i, nekako, uvek bila nasmejana i u dobroj formi.

Pročitajte: Ruke pune sreće i ljubavi - Tamara Dragičević objavila fotografiju sa sve troje dece i istopila Instagram

To se nastavilo i neposredno pošto je Tamara Dragičević napustila porodilište. Uz još jedno dete lagano je obavljala tekuće obaveze ostavljajući utisak da joj sve ide od ruke tek tako.

Stoga ne čudi što se u opisu njenih fotografija često mogu pročitati komentari puni reči hvale, ali ima i onih koji ne kriju da joj zavide zbog lakoće sa kojom sve stiže da obavi.

Instagram printscreen

 

Tim povodom Tamara se oglasila na Instagramu, gde je napisala post koji oslikava kako zapravo izgleda njen život kad se kamere ugase.

- Instagram je paralelni život svih nas, najčešće upeglan, bez mane, nasmejan, obojen. A to su samo fragmenti naših života, slike ili kratki snimci. I dok jedni lajkuju i dive se tom paralelnom životu, ovi što im se dive isto tuguju, plaču, brinu razne brige, gledaju sebe u ogledalu sa hiljadu mana... nesigurni su…

- Kažite ovo deci, ponavljajte im. Da su to samo savršeni fragmenti tuđih života koji možda dok plaču ili ih nešto muči kače svoje slike najsrećnijeg trenutka prošlog dana ili meseca. Oni to ne znaju, oni misle da su svi drugi srećniji od njih. Ili im nemojte ni otkrivati paralelni svet dok ne moraju sami da ga otkriju - napisala je Tamara Dragičević na svom Instagram profilu.

- Mi veliki ovo znamo, ali i mi zaboravimo listajući te savršene fotografije, savršena tela, savršena lica. Pa treba i mi da se podsetimo. Želju sam dobila da ovo otkucam dok sedim u hladu na moru u miru, dok beba spava, a ja pijem kafu i slušam muziku i pomislim gde mi je telefon da odem na Instagram. I tako počnem da razmišljam o tom tako zavodljivom Instagramu.

Pročitajte: Tamara Dragičević podelila predivan prizor iz porodičnog doma: Ćerka Staša ne odvaja se od bebe

- Ali kada budem kačila nasmejane fotografije, možda će realnost biti skroz drugačija. Sudija sam ko je kriv u dečjoj svađi i kako uvek stajem na stranu onog drugog, a beba vrišti, a mene boli telo od umora i svi smo nervozni… Nasmejan dan vam želim - poručila je Tamara.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Amir Hamzagic/ATAImages

Slične Vesti