Ben Aflek ne gubi vreme, još se nije razveo od Džej Lo a već ima novu/staru devojku (foto)

Ben Aflek ne gubi vreme, još se nije razveo od Džej Lo a već ima novu/staru devojku (foto)

Autor: | 11/08/2024

0

I dok svet bruji o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, oni se još uvek na tu temu ne oglašavaju.

Ali čini se da ih to ne remeti da žive normalnim životima, te je najnovija tema u svetskim medijima nova devojka Bena Afleka sa kojom glumac nonšalantno šeta i ne krije emocije.

Photo by Hector Vivas / Amy Sussman Getty Images

 

Svetski mediji bruje o video-snimcima na kojem možemo da vidimo doskorašnjeg muža Džej Lo kako drži za ruke svoju staru/novu devojku Lindzi Šukus.

Ljubav i emocije su evidentne na pomenutim snimcima, mada se postavlja pitanje njihove verodostojnosti, odnosno trenutka kada su oni nastali.

I dok jedni tvrde da su oni najsvežiji, mnogi pak smatraju da su to snimci od pre nekoliko godina kada su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Dženifer i Ben već neko vreme glavna su tema u svim medijima koji ne prestaju da pišu da je ljubavi zaista došao kraj. Razvod kao da više nije tajna, a poznati par ne trudi se da bilo šta demantuje.

Pročitajte: Od tolike ljubavi ipak ništa! Sram ga bilo - Dženifer i Ben se razvode zbog NJE, papiri završeni

To što su posle dosta godina i dalje ostali željni jedno drugog, i dali ljubavi drugu šansu, očigledno je bilo kratkog daha jer je sva čarolija nestala u trenu.

- Dokumenti za razvod su završeni, ali još uvek nisu predati - piše Daily mail.

Verovali ili ne, kap koja je prelila čašu nije bila druga žena, već druga nekretnina.

Naime, nakon što je Ben Aflek kupio vilu u vrednosti od 20 miliona dolara, i to baš na dan kada je latino diva napunila 55 godina, bilo je kamen spoticanja.

- Završili su papire za razvod pre mesec dana, ali čekaju pravi trenutak da ih predaju. Tada će objaviti i zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno za drugo i da su se borili da to uspe, ali da nisu uspeli - navodi izvor ovog lista.

 

@newsus247 Ben Affleck Gets Back With His Ex-Girlfriend After Divorce From Jennifer Lopez. #benaffleck #lindsayshookus #jenniferlopez #jennifergarner #jlo ♬ original sound - Today News

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Amy Sussman/Getty Images

Slične Vesti