Ma da li se oni to poigravaju sa svetom? Džej Lo i Ben Aflek ponovo zajedno FOTO

Ma da li se oni to poigravaju sa svetom? Džej Lo i Ben Aflek ponovo zajedno FOTO

Autor: | 16/09/2024

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno - bruje svi svetski mediji.

Nakon što su se razveli bivši supružnici su se neko vreme držali na distanci i pokušavali su da ostanu ispod radara znatiželjnim medijima.

Photo by Mindy Small/Getty Images

 

Ipak, i on i ona su viđeni sa različitim ljudima što je podgrejalo glasine da su već spremni na veze sa novim partnerima.

Do sada nije bilo jasno u kakvim odnosima su njih dvoje nakon što su stavili tačku na svoj brak. Ipak, nove fotografije rešavaju i tu dilemu i definitivno govore u prilig činjenici da je među njima sve u najboljem redu.

Na fotografijama koje su napravljene ispred jednog poznatoh hotela na Beverli Hilsu, a na kojem smo mogli da vidimo Afleka i Lopezovu vidi se da par normalno razgovara, šeta, a potom ulazi u hotel. Sa njima su bila i deca.

Ben je nosio plave farmerke i plavu košulju na dugmad sa tamnim naočarima za sunce, dok je Džej Lo odlučila da izgleda savršeno i otkrije sve svoje atribute.

Pročitajte: Džej Lo uslikana kako za ruku drži Benovog kuma, kad pre?!

Ona je za ovu priliku ponela tamne farmerke sa visokim strukom i crni top dugih rukava koji je otkrivao deo njenog savršenog stomaka.

Par je takođe fotografisan zajedno u crnom terencu, i dok je Aflek bio za volanom i Lopezova je sedela na suvozačevom sedištu.

Profimedia

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno uslikani su skoro mesec dana nakon što su podneli zahtev za razvod od Afleka nakon više od dve godine braka.

U svom podnesku navela je 26. avgust 2024. kao datum njihovog razvoda.

- Zaista se trudila da stvari funkcionišu i slomljena je srca - rekao je izvor za People o Lopezovoj u vreme podnošenja zahteva. - Deca su glavni prioritet, kao što su i uvek bila.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Phillip Faraone/Getty Images

Slične Vesti