Oni na balkonu, Ivana Španović na travi: Oglasila se ponovo na Instagramu, scenario se ponavlja

Oni na balkonu, Ivana Španović na travi: Oglasila se ponovo na Instagramu, scenario se ponavlja

Autor: | 13/08/2024

0

Poruka Ivane Španović olimpijcima odjekuje, a scenario se ponavlja! 

Novak Đoković, košarkaši, vaterpolisti, streljaši i srebrna tekvondo takmičarka, sinoć su pozdravili naciju sa čuvenog balkona Gradske skupštine.

M.M./ATA Images

 

I dok su oni pevali, skakali i grilili se, među okupljenim građanima koji su sportiste srčano pozdravljali gromoglasnim aplauzima, našla se i naša atletičarka Ivana Španović, koja se ni ovog puta nije našla na balkonu.

Pročitajte: Noćas je goreo Beograd - Bogdanović pao na grudi Milice Todorović, Novak uz tri prsta zapevao, a Jokić će vam ulepšati dan VIDEO

Nažalost, zbog povrede naša zlatna Ivana nije osvojila medalju na Olimpijskim igrama, a prošle godine kada je u Srbiju sa Svetskog prvenstva održanog u Budimpešti donela zlatnu medalju, ni tada, mesta na balkonu nije bilo za nju, a mnogi su se pitali zašto?

Profimedia

 

Podsetimo, prošle godine prvo se pojavila  informacija da Ivana nije mogla da se pojavi na dočeku zbog učešća na završnom mitingu Dijamantske lige u Judžinu u Sjedinjenim Državama.

Međutim, ona je na vest da je preskočena zbog obaveza reagovala ovim rečima:

“Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog”, piše na njenom nalogu na Tviteru.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ODBILA da peva olimpijcima, evo i zašto - Sportisti je zvali na slavlje, a ona...

Sada se ponovo oglasila putem društvenih mreža, objavivši kratak snimak sa ceremonije održane u centru Beograda, gde je kao sav običan svet pokazala koliko se raduje zbog rezultata srpskih olimpijaca, sreću na licu nije krila, a okupljeni građani gledali su je sa oduševljenjem.

Instagram

 

 

Podsetimo, najbolja srpska atletičarka na nedavnom Svetskom šampionatu u Budimpešti osvojila je zlatnu medalju do koje je stigla fantastičnim skokom od 7,14 metara. Ali, eto, na doček nije bila pozvana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Milenković / ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti