Iz Sevilje stižu najlepše vesti, Anastasija potvrdila: Posle dve godine sam najsrećnija

Iz Sevilje stižu najlepše vesti, Anastasija potvrdila: Posle dve godine sam najsrećnija

Autor: | 20/08/2024

0

Karijera Anastasije Gudelj bila je na pauzi nepune dve godine od kada se zbog ljubavi i supruga Nemanje Gudelja preselila u Sevilju.

Pevačica nikad nije krila da jedva čeka ponovo da uđe u studio, ali toliko toga se izdešavalo u njenom životu za kratko vreme da je odlučila da nove pesme pričekaju.

Instagram

 

Posle građanskog venčanja koje su ona i fudbaler upriličili u vili na Dedinju 28. maja ove godine i nakon  Evropskog prvenstva u fudbalu, popularni par odlučio je da celo leto provede na primorju.

Kako se Nemanja vratio klupskim obavezama i Cecina naslednica je odlučila da je pravo vreme da ove jeseni publiku obraduje novim numerama.

Iako se dugo spekulisalo o tome da li će se muzička karijera Anastasije Gudelj uopšte nastavljati zbog činjenice da živi daleko od granica naše zemlje, ona je sada tračevima stala na put.

Muzička zvezda oglasila se na Instagramu, otkrivši ono što su svi jedva čekali, a to je da nove pesme uskoro stižu.

Pročitajte: Prvo je otišla od Cece u beli svet, a sad potezom šokirala - Anastasija ovo priredila rođenoj majci FOTO

- Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti!

Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned - napisala je Ražnatovićeva.

 

 

Ono što znamo jeste da je ona nedavno snimila duet sa koleginicom Elenom Kitić te mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da čuju kako ovaj spoj zvuči.

Mi smo sigurni da će pesma odmah pronaći put do srca publike.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram