Anastasija Ražnatović priznala: Istina je, posle dve godine... Ceca odmah reagovala

Anastasija Ražnatović priznala: Istina je, posle dve godine... Ceca odmah reagovala

Autor: | 04/10/2024

0

Nove pesme Anastasije Ražnatović svi smo s nestrpljenjem iščekivali otkako je pre skoro dva meseca objavila da će one uskoro biti puštene u etar.

Zapravo, mlada muzička zvezda tada je najavila samo numeru zanimljivog naziva "Kadar", a za vernu publiku imala je specijalno iznenađenje.

Instagram

 

Naime, danas tačno u 13 časova i 30 minuta na njenom Jutjub nalogu izbačene su dve nove pesme Anastasije Ražnatović. Prva već pomenuta i druga koja nosi simboličan naziv "Prava".

Pevačica je mesecima radila u strogoj tišini, a onda najavila singl “Kadar”. No, pošto jedan nije bio dovoljan, dan pred svečanu objavu pesme otkrila je da ćemo čuti i drugu, koja se zove “Prava”.

Među prvima koji su podelili scene iz novih spotova bili su Anastasijin brat Veljko i mama Ceca Ražnatović. Folk zvezda ne krije koliko je ponosna.

Veliki povratak Anastasije Ražnatović najavljen je još u avgustu. Bilo je to kao grom iz vedra neba, jer su samo najbliži saradnici znali da vredno radi na novom materijalu.

Pročitajte: Povratak! Anastasija Ražnatović snima novu pesmu, naziv numere obećava

- Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti. Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti, a to je da je u pitanju duet, i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve) - napisala je tada na Instagramu.

- Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned.

 

 

I taj dugo iščekivani dan je došao. Bez ikakve preterane pompe i najave Cecina naslednica objavila je dve nove numere koje za samo nekoliko sati prete da postanu jedne od prvih pesama u trendingu.

Kako i ne bi kada se publika zaželela Anastasije koja je opravdano duže vreme bila odsutna sa scene zbog brojnih lepih dešavanja u životu. I onih manje lepih koje želi što pre da zaboravi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti