Važno da je dete srećno, patike Krstana Ražnatovića svi gledaju FOTO

Važno da je dete srećno, patike Krstana Ražnatovića svi gledaju FOTO

Autor: | 28/08/2024

0

Patike Krstana Ražnatovića idealne su za dečake koji prave prve sportske korake.

Srednji sin Veljka i Bogdane Ražnatović, polako ali sigurno, preti da ugrozi popularnost starijem bratu Željku, kao i nedavno rođenom Isaijii

Instagram

 

Dečaci svakim danom rastu, i sve su slađi i slađi. Leto provode u prirodi u porodičnom okruženju u Titelu i ono što javnost posebno oduševljava jeste činjenica da iako su deca poznatih, hrane se i oblače sa običan svet. 

Tako je veliku buru podigla nedavna fotografija na kojoj Željko i Krstan doručkuju viršle. Međutim, dete kao dete uživa u svemu kao i njegovi vršnjaci, a svima je poznato da su viršle omiljene skoro svakom detetu.

ac3isb4ck/instagram

 

Bogdana i Veljko trude se da dečake uče pravim vrednostima i da uživaju u prirodi, pa su zbog toga i doneli odluku da napuste luksuznu vilu u Ljutice Bogdana u Beogradu i život nastave u Titelu. 

Po ceo dan uživaju u igrama na svežem vazduhu, a Krstan je izgleda, za razliku od oca koji voli boks, izabrao fudbal. 

Pročitajte: Doručak Krstana i Željka neće se svideti mnogim roditeljima - Da li vi ovo dajete deci da jedu?

Najnoviju Krstanovu fotografiju na Instagramu objavila je Anastasija Ražnatović, koja ne krije da joj u dalekoj Sevilji mališani i te kako nedostaju.

„Krstan! Tetkina ljubav”, emotivno je napisala ćerka Cece Ražnatović i oduševila pratioce.

Instagram printscreen

 

Obučen u plavi duks i bermude, i sa širokim osmehom Krstan je raznežio sve tetkine pratioce. A koliko su neodoljive patike Krstana Ražnatovića pogledajte i sami.

Samo što je prohodao, dobio je i prve sportske patike, jer dečaci čim samostalno stanu na nogice, zavole i fudbal. Trčanje za loptom nikada ih ne umori, a Veljko i Bogdana pokazali su da je dete i u običnim patikama i te kako srećno, nije neophodno da budu skupocene.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Creative Couple Media

Slične Vesti