Bogdana, šta daješ deci? Željkova i Krstanova užina nije po meri svake mame

Bogdana, šta daješ deci? Željkova i Krstanova užina nije po meri svake mame

Autor: | 27/10/2024

0

Deca Veljka i Bogdane Ražnatović odrastaju na selu gde se mladi bračni par skućio iako su imali i više nego dovoljno mesta u vili u Ljutice Bogdana.

Cecin sin odlučio je da se odseli kod tasta i tašte u vojvođansku varošicu smatrajući da će tu za Željka, a kasnije Krstana i Isaiju biti mnogo lepše odrastanje.

M.M./ATAImages

 

Iako mogu da imaju sve što poželele mališani imaju detinjstvo baš kao i svi njihovi vršnjaci. Obožavaju da vreme provede napolju, da se igraju, ali i da jedu razne grickalice koje možda baš i nisu zdrave.

Pre izvesnog vremena videli smo kako deca Veljka i Bogdane Ražnatović doručkuju viršle, za koje mnoge mame tvrde da ne treba davati klincima.

Sada je bokser podelio fotografiju dvojice sinova na kojoj možemo videti i omiljene grickalice svih mališana, a to su čips i smoki.

Željko i Krstan uživali su u prelepom danu sa tatom u prirodi a na trenutak su seli da predahnu od šetnje i igre gde im je Veljko otvorio upravo pomenute grickalice da užinaju.

Pročitajte: Ni bake, ni dadilje - Ko je čuvao Veljkove i Bogdanine sinove dok su oni uživali u Sevilji? FOTO

Široki osmesi na licima dečaka jasan su pokazatelj koliko su srećni i zadovoljni dok im tata ugađa sve što požele.

Ipak, na društvenim mrežama potegla se polemika na račun njihove užine, odnosno da li je dobro da tako mala deca posebno Krstan jedu grickalice koje su pune masti i raznih drugih nezdravih sastojaka.

Instagram

 

Ono što je sigurno da smo i mi kao i mnoge generacije odrastale upravo kao što Bogdana i Veljko odgajaju njihove sinove, tako da razloga za brigu nema.

Iako sigurno nisu najzdraviji i najbolji izbor za užinu, čips i smoki nešto su što Ražnatovići vole te mama i tata to zadovoljstvo ne žele da im uskrate.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram/Veljko Ražnatović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti