Srešćete Jelenu i Novaka na roditeljskom: Tara Đoković kreće u školu, i to ovde

Srešćete Jelenu i Novaka na roditeljskom: Tara Đoković kreće u školu, i to ovde

Autor: | 30/08/2024

1

Tara Đoković za samo tri dana napuniće velikih 7 godina. Da su i ona i njen brat Stefan tako brzo porasli, baš juče na svom profilu na Instagramu napisala je i ponosna mama Jelena.

„Bože, kako brzo rastu”, Jelenin je komentar pored preslatke fotografije sa Stefanom i Tarom, nastalom tokom popodnevne šetnje.

Instagram

 

Porodica Đoković poslednje avgustovske dane provodi aktivnije nego inače, posebno jer se bliži 1. septembar, dan za polazak u školu. 

Pored Stefana, koji kreće u četvrti razred, ove godine i Tara Đoković sešće u đačku klupu. Ćerka Novaka Đokovića 2. septembra napuniće 7 godina i samim tim počinje i njeno novo životno poglavlje. 

Profimedia

 

Kada je 2021. godine Stefan kretao u školu, domaći mediji pisali su o tome u kojoj zemlji će sin najboljeg tenisera započeti svoje školovanje. 

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili.

Pročitajte: Vera Ristić napravila pometnju u porodici, Jelena besna - Dijana je poštena, a moja majka...

Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima.

Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze - rekao je tada izvor Blica za ovaj medij.

Screenshot

 

Poznato je da je Jelena veoma brižna majka i da je za polazak dece u školu izuzetno važan korak.

Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa i sada kada je Tara u pitanju ništa nije drugačije.

Poročitajte: Ako ste očekivali skupe igračke, prevarili ste se - Zavirite u dečju sobu Stefana i Tare Đoković (foto)

- Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost - dodao je izvor.

A da li ćete baš vi ovog septembra u školi sresti Jelenu i Novaka, nikad se ne zna. 

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Lola 14:59 30.08.2024
Odgovori

S obzirom da moja deca idu u školu u kojoj čas traje 45min,onda znači da gospođu Đoković neću sresti na roditeljskom sastanku,hm ...

Stana Luković Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još