Ovako su poznati ispratili svoje đake prvake u školu: Bekvalac u suzama, svi gledali u ranac ćerke Marije Veljković FOTO

Ovako su poznati ispratili svoje đake prvake u školu: Bekvalac u suzama, svi gledali u ranac ćerke Marije Veljković FOTO

Autor: | 02/09/2024

0

Polazak u školu ove godine nije tradicionalno 1. septembra s obzirom da je juče bila nedelja, pa su svi školarci a posebno đaci prvaci imali dan duže da odmore pred ono što ih očekuje.

Od danas počinju svakodnevne obaveze, domaći zadaci, kontrolne vežbe, ali i druženja i uspomene kojih će se zauvek sećati.

Unsplash

 

Mnoge poznate ličnosti danas su ispratile njihove đake prvake u školske klupe. Među njima svakako su Jelena i Novak Đoković čija ćerka Tara osim što proslavlja 7. rođendan danas je postala i školarac.

Kada je 2021. godine njen brat Stefan kretao u školu, domaći mediji pisali su o tome u kojoj zemlji će sin najboljeg tenisera započeti svoje školovanje.

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili.

Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima.

Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze - rekao je tada izvor Blica za ovaj medij.

Polazak u školu ove godine pored Tare pamtiće i ovi mališani

Jelena je birala školu u koju će ići Stefan, pa i sada kada je Tara u pitanju ništa nije drugačije.

- Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost - dodao je izvor.

Pored Tare Đoković, prvi put školsko zvono danas je čuo i Noa Martinović, sin Kristine Bekvalac i Ive Martinovića. Njega su u učionicu pored roditelja ispratile tetka Nataša i sestra Katja koja mu je spremila poseban poklon za važan dan.

Unsplash

 

Ponosna mama nije mogla da sakrije suze radosnice s obzirom da je i njen mlađi mezimac prebrzo porastao te je bezbrižnom detinjstvu došao kraj, pa ga sada očekuju brojne obaveze.

Marija Veljković danas je treći put u ulozi majke đaka prvaka. Njena najmlađa ćerka Neva jutros nešto pre osam časova stigla je u Osnovnu školu koju pohađaju njeni stariji brat i sestra.

Voditeljka je posebno emotivna ali i srećna što će Neva imati podršku Rose i Đurađa koji su danas pošli u drugi i četvrti razred.

Marijina ćerka odlučila se za zanimljiv ranac koji retko ko ima. U pitanju je torba na točkiće koja se vuče nalik koferu, pa tako neće kriviti kičmu teškim knjigama.

Pročitajte: Srešćete Jelenu i Novaka na roditeljskom - Tara Đoković kreće u školu, i to ovde

Danas su u školu pošli i starija ćerka Ene Popov Rija, kao i sin Danice Karić Bogoljub.

Polazak u školu posebno je emotivan za roditelje, a naše javne ličnosti nisu krile osećanja i emocije već su poželele to da podele sa širokim narodnim masama na društvenim mrežama.

Mi mališanima želimo puno sreće na putu na koji su danas zakoračili. Ono što je sigurno da će biti veoma uzbudljivo i za njih i njihove mame i tate.

Unsplash

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Unsplash

Slične Vesti

Najnovije vesti