Bogdan i Jovana danas prave gala svadbu, od mladine lepote zastaje dah, na dekoraciju dali bogatstvo

Bogdan i Jovana danas prave gala svadbu, od mladine lepote zastaje dah, na dekoraciju dali bogatstvo

Autor: | 05/09/2024

0

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević 20. jula u najvećoj tajnosti zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Gračanica.

Nedugo potom otkrili su da će njihova porodica uskoro postati veća, kada im stiže sin, a danas se u jednom elitnom prestoničkom restoranu održava svadba Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević.

 

 

Kako prenose domaći mediji, odlučili su da u najužem krugu porodice i prijatelja obave i građansko venčanje te upriliče gala proslavu u jednom od najluksuznijih restorana u Beogradu.

Cecin bivši partner i njegova lepša polovina pobrinuli su se o svakom detalju i nisu štedeli kada je u pitanju svadba, pa se tako spekuliše da su samo na dekoraciju dali nekoliko hiljada evra.

Da sve izgleda bajkovito, možemo videti na društvenim mrežama a od mladine lepote zastaje dah, s obzirom na to da svako ko ju je video tvrdi da nikada lepša nije bila te da joj blagosloveno stanje savršeno pristaje.

Instagram

 

Misica se odlučila za venčanicu u balskom stilu, a svoju dugu kosu podigla u talasasti rep, dok je njen dekolte bio u prvom planu.

Pročitajte: Ljubav rađa ljubav - Trudna Jovana Ljubisavljević, niko srećniji od Bogdana

Mladoženja je blistao u potpuno crnom smokingu dok naočare sa lica koje je uklopio uz stajling nije skidao do ulaska u restoran.

Iako ovo predstavlja za njih najsrećniji dan jer počinju predivno poglavlje u svom životu, oni nisu bili raspoloženi za davanje intervjua, te su samo projurili u salu gde su ih čekali njihovi najbliži.

Instagram

 

Svadba Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević sigurno će ostati zauvek u njihovom sećanju jer će svoju ljubav i sve lepo što ih čeka proslaviti sa najdražim ljudima.

Mladencima čestitamo i želimo svu sreću ovog sveta!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti