Duško nikad emotivniji! Ćerke su najveće blago, čestitke ne prestaju, Jelena se odmah oglasila

Duško nikad emotivniji! Ćerke su najveće blago, čestitke ne prestaju, Jelena se odmah oglasila

Autor: | 07/09/2024

0

Ćerke Duška Tošića i Jelene Karleuše danas proslavljaju rođendane.

Atina puni 16 godina, a Nika godinu manje pa će oduvati 15 svećica sa torte.

Privatna Arhiva

 

Prethodne godine devojčice su uspele da ujedine roditelje te su svi zajedno proslavili njihove rođendane na krovu jednog beogradskog hotela.

Ipak, za ovih godinu dana toliko toga se izdešavalo a poznati supružnici rešili su da definitivno stave tačku na 16 godina dug brak.

Sedmi septembar nesumnjivo je najvažniji datum u porodici, koja uprkos svemu nekako opstaje.

Bez obzira na nesuglasice, i Jelena i Duško nastoje da devojčicama obezbede odrastanje bez briga i pritisaka koje nosi etiketa „deca poznatih“.

Pročitajte: To je moj partner! Karleuša progovorila o novoj ljubavi - U Dušku to nikada nisam imala

Čestitke mladim damama stižu sa svih strana, a među prvima rano jutros oglasio se ponosni tata koji ne krije koliko je srećan što su njegove mezimice odrasle u divne i lepo vaspitane devojke.

Ćerke Duška Tošića i Jelene Karleuše poželele su rođendansko putovanje kao poklon a roditelji su njihove želje odmah uslišili te su Atina i Nika danas u gradu ljubavi, odnosno Parizu gde uživaju obilazeći znamenitosti francuske prestonice.

Instagram

 

Na Instagram nalogu fudbalskog menadžera osvanule su najnovije fotografije njegovih naslednica, a iako nisu zajedno na današnji dan, verujemo da će Duško i Jelena još jednom prirediti mezimicama žurku za pamćenje po povratku u Beograd.

Poznato je da sve rade zarad Atinine i Nikine sreće pa verujemo da ćemo i ove godine imati prilike da vidimo zajedničke, porodične fotografije baš kao iz perioda kada su bili srećni.

Ove godine su posebno fokusirani na mlađu ćerku koja je pošla u prvi razred srednje škole u kojoj se za sada nije sjajno snašla, o čemu već nekoliko dana govori na TikToku gde je prati desetine hiljada ljudi.

Mama Jelena se još uvek povodom divnog dana ćerki nije oglašavala, verovatno žureći da sve pripreme za gala proslavu privede kraju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti