Rođendan u Diznilendu: Jelena sa ćerkama ovako proslavlja njihove rođendane FOTO

Rođendan u Diznilendu: Jelena sa ćerkama ovako proslavlja njihove rođendane FOTO

Autor: | 07/09/2024

1

7. septembar poseban je dan u domu Karleuša - Tošić jer je baš tada rođendan Atine i Nike Tošić, koje su rođene u samo godinu dana razlike.

Tako starija mezimica pop dive danas je proslavila 16., a mlađa 15. divan dan.

Privatna Arhiva

 

Mama Jelena poznata je kao jedna od onih roditelja koja se trudi da ispuni svaku želju naslednicama, pa tako stalno osluškuje o čemu one potajno maštaju.

Atina i Nika su skromne, fine i lepo vaspitane devojčice koje odrastaju baš kao i svi njihovi vršnjaci uprkos onoj etiketi koju nose "deca javnih ličnosti".

Obema je bila velika želja da s obzirom da im rođendan pada u subotu proslave ga van Beograda, a gde će bolje nego u Diznilendu.

Slavljenice su sinoć spakovale kofere i u društvu mame i njenog najboljeg prijatelja i PR-a Zorana Birtaševića otišle put Pariza gde će provesti rođendanski vikend.

Pročitajte: Duško nikad emotivniji! Ćerke su najveće blago, čestitke ne prestaju, Jelena se odmah oglasila

O tome je govorila i Jelenina mlađa ćerka na TikToku ističući da se u ponedeljak ponovo ide u školu te da nemaju prostora da borave duže, iako bi želele.

Rođendan Atine i Nike Tošić, odnosno ovaj dan protekao je baš onako kako su zamislile - obilazeći grad ljubavi i sve znamenitosti francuske prestonice, a završile su tamo gde magija počinje - u Diznilendu.

Popodne i veče je rezervisano za dobru zabavu, a pevačica je podelila neke od najlepših trenutaka na Instagramu uz opis: "Poljupci iz Pariza! Na današnji dan majka rodila dve bebe!"

Instagram

 

Čestitke slavljenicama stižu tokom celog dana, a već smo pisali da se rano jutros oglasio i ponosni tata Duško koji možda samo fizički nije sa ćerkama ovog divnog dana.

Sigurni smo da Atina i Nika čim slete u Beograd potrčaće tati u zagrljaj,a o iznenađenju koje im je on pripremio za 15., odnosno 16. rođendan tek će se pisati i pričati.

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Foto: Miloš Miletić

Slične Vesti