Sahrani Bore Đorđevića prisustvovali su mnogi, ali ne i Bilja Krstić, a ovo je razlog

Sahrani Bore Đorđevića prisustvovali su mnogi, ali ne i Bilja Krstić, a ovo je razlog

Autor: | 08/09/2024

0

Bora Đorđević, koji je preminuo u Ljubljani, u 72.godini života, sahranjen je u rodnom Čačku. Na poslednji put ispratila ga je porodica, kao i brojne kolege i prijatelji, a mnogima nije promaklo da među njima nije bila i Biljana Krstić.

Ata Images

 

Njih dvoje zajedno su počeli muzički put u grupi “Suncokret”, a malo ko je znao da su ih vezivale i porodične veze.

Pročitajte: Borina sestra smogla snage da se oglasi - Naš Miliša...

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra – rekla je Biljana Krstić jednom prilikom.

Bora Đorđević danima se borio za život u bolnici u Ljubljani, a za to vreme mnoge kolege slale su mu reči podrške u nadi da će uspeti da se oporavi.

To se, nažalost, nije desilo, a vest o njegovoj smrti potresla je region.

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju. Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš “Miliša, kako smo ga svi u “Suncokretu” zvali je među zvezdama. To je ona najsjajnija – napisala je pevačica u emotivnoj poruci upućenoj bratu.

Ona je na Instagramu podelila i otvoreno pismo koje je glumac Ivan Mihailović napisao Bori u čast pod naslovom “Pozdrav pesniku” i javno mu se zahvalila.

biljakrstic/instagram

 

Na sahrani Bore Đorđevića u Čačku okupile su se brojne kolege i prijatelji slavnog rokera. Nije promaklo da među njima nije bila i Biljana Krstić.

Ata Images

 

Ona je, kako saznajemo, zbog privatnih obaveza i boravka u inostranstvu bila sprečena da dođe. Od brata se oprostila zajedničkom fotografijom iz mladosti, uz posvetu “Suncokret” - Miliša.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram

Slične Vesti