Sada i definitivno: Dragan Stojković Piksi više neće biti selektor reprezentacije?

Sada i definitivno: Dragan Stojković Piksi više neće biti selektor reprezentacije?

Autor: | 10/09/2024

6

Otkaz Dragana Stojkovića Piksija tema je o kojoj se spekuliše od fijaska na Evropskom prvenstvu koje se odigralo u junu ove godine.

Osim ispadanja u grupnoj fazi, došlo je do sukoba i rasprava sa našim najboljim igračima, te su mnogi u prvi mah izjavili kako neće igrati za reprezentaciju dok je Piksi selektor.

Clive Mason/Getty Images

 

Ipak, strasti su se stišale pa je tako on na klupi srpske reprezentacije bio i prethodnih dana kada smo igrali grupnu fazu Lige nacija, ali u okrnjenom sastavu.

Kako je navedeno, zbog povreda Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović nisu nosili dres Srbije, dok je Dušan Vlahović bio sprečen iz porodičnih razloga.

Sve ovo je probudilo sumnje da je među igračima i selektorom i dalje zategnuta situacija, a remi sa Španijom i poraz od Danske govore u prilog tome da ništa ne štima u fudbalskoj reprezentaciji.

Baš zbog toga spekuliše se da je otkaz Dragana Stojkovića Piksija sve izvesniji i da je pitanje trenutka kada će on biti ozvaničen.

Pročitajte: Aleksandar Mitrović i Piksi oči u oči posle Evropskog prvenstva - Odluka je doneta

Kako navodi dobro obavešteni profil "Serbian Football Scout" na Tviteru danas će doći do prekida saradnje, te će se Piksi oprostiti od titule selektora koju je nosio nekoliko godina.

Ipak, dodaje se da je moguće da se saradnja makar nakratko i produži zbog nemogućnosti da pronađu adekvatnu zamenu čuvenom Misteru.

 

 

Fudbalski savez Srbije se povodom ovih spekulacija nije oglašavao, a šta je istina i da li će Piksi ostati na čelu naše reprezentacije sigurno ćemo saznati u danima koji su pred nama.

Komentari (6)

Loading
Crni 10:05 11.09.2024
Odgovori

Po cemu je zasluzio nazv mister kao selektor nije a nije se ni u europi proslavio kao igrac,ne racunam zvezdu vec ligu petice

Goran 20:48 11.09.2024
Odgovori

Sacekace on i pravi selektor i poraz od švajcarske pa će onda naglabati o smeni. Naravno neće biti ništa od toga sve dok i jedan igrač bude u timu a da ima veze sa Partizanom pa makar i kao navijač.

Go 00:30 12.09.2024
Odgovori

Bilo je i boljih i lošijih selektora od njega. U svakom slučaju je došlo vreme za rsstanak...Samo da ne nađu nekog goreg, što me ne bi iznenadilo.

Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti