Džej Lo uslikana kako za ruku drži Benovog kuma, kad pre?!

Džej Lo uslikana kako za ruku drži Benovog kuma, kad pre?!

Autor: | 10/09/2024

0

Dugo se nagađalo a ovog leta su i potvrdili - Dženifer Lopez i Ben Aflek stavili su tačku na dve godine dug brak.

Mnogo je glasina o tome šta je razlog razvoda, a najnovija fotografija Dženifer Lopez podstiče sumnju da je možda u pitanju treća osoba.

Photo by Monica Schipper/Getty Images

 

Naime, Džej Lo je uslikana kako drži glumca Meta Dejmona za ruku, a na slici se vidi da mu glumica nešto objašnjava dok je on sluša i gleda u pod.

Inače, ovo su paparaci zabeležili na premijeri filma "Unstoppable" na kojem su bivši supružnici radili zajedno, a Aflek, koji je producent filma, nije došao na premijeru.

Mnogi smatraju kako između Dženifer i Meta sigurno nema ničeg osim prijateljstva jer je on Benov najbolji prijatelj decenijama.

Osim toga, popularni glumac je skoro 20 godina u srećnom braku s Lusijanom Barozo i nikad nije bio upleten u neke ljubavne afere.

Pročitajte: Džej Lo ne tuguje, novi dečko je već tu, poznati košarkaš, odmah mu je tražila prsten

Ipak, na društvenim mrežama kruže razne priče i teorije pa tako i da je za razvod braka između Džej Lo i Bena kriv neko treći, a ova fotografija Dženifer Lopez dodatno podstiče te sumnje.

„Možda ga je prevarila sa Metom”, jedan je od najupečatljivijih komentara.

Svojevremeno je Met govorio kako je imao sreće što je izbegao tračeve i razne napise u kojima bi ga povezivali sa drugim ženama: 

Photo by Emma McIntyreGetty Images

 

- Mene su ignorisali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i seks su ono što ih privlači. Imao sam sreće - rekao je nedavno.

Dodavši kako ne bi mogao biti u koži njegovog kuma i najboljeg prijatelja, o kojem su mediji neprestano pisali nakon razvoda od Dženifer Garner pa onda i nakon obnovljene veze sa sada već bivšom suprugom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Profimedia

Slične Vesti