Najnovije fotografije Brusa Vilisa, glumac konačno u javnosti, šta je ostalo od onakvog čoveka?

Najnovije fotografije Brusa Vilisa, glumac konačno u javnosti, šta je ostalo od onakvog čoveka?

Autor: | 11/09/2024

1

Pre dve godine otkriveno je da Brus Vilis boluje od afazije, odnosno poremećaja govora, kada se i oprostio od glumačke karijere.

Pre godinu dana otkrivena mu je i demencija, a najnovije fotografije Brusa Vilisa su nam pokazale kako on izgleda s obzirom da ga gotovo nikad ne možemo sresti u javnosti.

Michael Stewart/Getty Images

 

Zdravstveno stanje mu se iz dana u dan pogoršava. Sada je nakon dugo vremena snimljen u javnosti, a njegove nove paparaco slike rastužile su javnost.

Fotografi su ga ulovili tokom vožnje automobilom u Kaliforniji. Šezdesetdevetogodišnji Brus bio je u pratnji telohranitelja i sedeo je na suvozačevom mestu.

Imao je crni kačket na glavi i košulju na pruge. Na fotografijama se može primetiti kako je bolest ostavila traga na njegovu izgledu i sve ga je teže prepoznati.

Legendarnog glumca smo poslednjih meseci imali priliku da vidimo samo na društvenim mrežama, na fotografijama koje su objavljivali članovi njegove porodice.

Pročitajte: Dan kog su se svi plašili - Brusu Vilisu je sve gore, prijatelj otkrio tužne vesti

Najnovije fotografije Brusa Vilisa ne prestaju da se komentarišu, baš kao i svaka na kojoj je on jer su svi željni da ga vide u javnosti. Ipak, do toga, kako stvari stoje, neće doći.

Podsećanja radi, glumac ima pet ćerki, Mabel (12) i Evelin (9) dobio je sa sadašnjom suprugom Emom Heming Vilis (46), dok iz braka sa Demi Mur (61) ima još Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (30).

Profimedia

 

Brusova sadašnja i bivša supruga, kao i njihove naslednice, glumcu su najveća potpora u teškom periodu i funkcionišu kao velika moderna porodica, a njegova bolest ih je sve dodatno zbližila.

Jedna od glumčevih mezimica je nedavno u intervjuu za "E! News" podelila i najnovije informacije o očevom zdravstvenom stanju.

- Stanje se nije promenilo, što je u ovoj situaciji dobra stvar. Naši susreti ispunjeni su ljubavlju i osećam to. Znam da zna koliko ga volim.

Znam koliko on voli mene i sve nas. Svakome ko prolazi kroz ovo je teško, ali za moju porodicu je to stvorilo priliku za još više ljubavi - ispričala je Vilisova i Demina najmlađa ćerka.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
smile 16:58 11.09.2024
Odgovori

ajde bre covek ima 69 god, dobro izgleda spolja,sta ocekujete da izgleda kao pre 69 godina..... svasta

Tamara Roksandić Stuart C. WilsonGetty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti