Oglasila se najbliža saradnica Saše Popovića i otkrila nove detalje o njegovom zdravlju

Oglasila se najbliža saradnica Saše Popovića i otkrila nove detalje o njegovom zdravlju

Autor: | 21/09/2024

0

Sinoć kasno odjeknula je vest da se zdravstveno stanje Saše Popovića naglo pogoršalo te da je čelnik "Grand" produkcije hospitalizovan u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

Njegova supruga Suzana Jovanović samo kratko je izjavila da mediji poštuju to što ona sada ne može da daje izjave, ali se oglasila Popovićeva najbliža saradnica, Vesna Milanović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, nakon brojnih spekulacija i nagađanja, oglasila se voditeljka i PR "Granda" i otkrila kako se kreativni direktor pomenute produkcije oseća i da li se uskoro vraća na svoje radno mesto.

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu.

Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno.

Imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna, pa dodala:

Pročitajte: Saši se sada bore za zdravlje, a pre 3 decenije proročica mu sve predvidela, čak i datum smrti

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanović.

Podsećanja radi, Popović se pre nekoliko dana, prvi put nakon 20 godina, koliko se prikazuje muzičko takmičenje "Zvezde Granda", nije pojavio na snimanju emisija nove sezone.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Zdravstveno stanje Saše Popovića narušeno je u maju kada je doživeo nezgodu i pao niz stepenice u svom domu, te tom prilikom polomio nogu.

Kada je otišao na kontrolu, doktori su videli da tu nešto nije kako treba i predložili su mu da lečenje nastavi u inostranstvu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti