Anica Lazić uživa u ljubavi sa Lazarom Ristovskim, ali njegove sinove ne viđa: Jovan i Petar su...

Anica Lazić uživa u ljubavi sa Lazarom Ristovskim, ali njegove sinove ne viđa: Jovan i Petar su...

Autor: | 12/09/2024

1

Anica Lazić i Lazar Ristovski od prvog dana romanse privlače ogromnu pažnju javnosti.

Antonio Ahel/ATA Images

 

S jedne strane, mnogi i dalje ne zaboravljaju činjenicu da je pre nego što je upoznao sadašnju devojku cenjeni glumac sa suprugom Danicom bio u skladnom braku četiri decenije. Istovremeno, neizbežna tema novinskih tekstova je činjenica da je Lazar od Anice stariji čak 39 godina.

Pročitajte: Samo treba i decu dobiti... Anica Lazić jasna po pitanju veze sa 39 godina starijim Ristovskim

Zaljubljenom paru to očigledno ne smeta, pa bezbrižno uživaju u zajedničkim trenucima, a fotografije koje objavljuju svedoče da često izlaze, putuju, provode se na egzotičnim destinacijama.

Anica i Lazar, koji su u međuvremenu počeli da žive pod istim krovom, u prethodnih godinu dana nisu se oglašavali na temu svoje emotivne veze, ali nema sumnje da pažljivo prate medijske objave.

Emotivna partnerka jednog od naših najboljih glumaca sada je dala intervju za "Blic", u kojem je otkrila kako se snalazi pod svetlima reflektora.

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena. Nekako se najviše piše o razlici u godinama, ali Lazar i ja to ne osećamo - rekla je Anica Lazić.

Instagram

 

Iako je diplomirala psihologiju, i to na Univerzitetu u Padovi, uz njeno ime se često navodi da je glumica. Za to je najzaslužnija serija "Drim tim" u kojoj se okušala kao glumica.

- Meni je to prva veća uloga i stvarno mi je bila velika škola. Ekipa je bila sjajna i to je za mene bio veliki izazov. Imala sam tu da izgovaram strane jezike, i ludilo kostime... Jednostavno, izašla sam iz zone komfora. Uživala sam u kreativnom procesu i naučila puno od kolega - priznaje.

Govoreći o svom životu pre nego što je upoznala Lazara Ristovskog, Anica Lazić je istakla:

- Potičem iz šestočlane porodice i najstarija sam od četvoro dece. Za mene je to život.

Pročitajte: Moja dva Lazara - Anica i Ristovski uživaju na odmoru u Berlinu, evo ko im pravi društvo

Odgovarajući na pitanje na koje su mnogi želeli da čuju odgovor, u kakvim je odnosima sa Petrom i Jovanom, Lazarevim sinovima, Anica Lazić je otkrila:

- U odličnim smo odnosima. Oni su divni momci, nemaju na koga da budu loši. Ne viđamo se često, jer oni rade i ja radim. Ali, kad se vidimo, imam samo reči hvale i za Jovana i za Petra.

ATA Images

 

Komentari (1)

Loading
Nika 10:25 14.09.2024
Odgovori

Aj da je neki frajer,da deluje mladje itd.Razumem njega al nju ne nikako.Sve moje drugarice se isto loze na muskarce na funkciji,tako se ocuvaju u zivotno i sacuvaju svoj fizicki izgled.Ovaj sve placa,a one se neguju,spavaju i trenuraju

Eva Čubrović Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti