Anica Lazić u naručju drži malenog dečaka: Hvala ti živote, bogatija sam za još jedan zagrljaj FOTO

Anica Lazić u naručju drži malenog dečaka: Hvala ti živote, bogatija sam za još jedan zagrljaj FOTO

Autor: | 14/10/2024

0

Svaka fotografija Anice Lazić koju podeli na društvenim mrežama privuče veliku pažnju javnosti od kada se saznalo za njenu vezu sa kolegom Lazarom Ristovskim.

Iako je razlika između njih skoro četiri decenije, ljubav očigledno ne pita za godine pa oni sa svakim novim danom sve više uživaju.

Instagram

 

Glumački par vredno radi na novim projektima i snimanjima, a kad god uhvate nekoliko slobodnih dana vole da otputuju i osame se dok pune baterije za nove snimajuće dane.

Ovih dana vredno rade izvan granica naše zemlje, a fotografija Anice Lazić nam upravo pokazuje kako se provodi dok snima novi film.

Naime, Lazarova devojka je na Instagramu podelila fotografiju sa dečakom iz Afrike koji joj je očigledno parnter na setu.

Glumica je imala široki osmeh na licu dok je u naručju držala mališana a uz fotografiju napisala je dirljiv opis:

Pročitajte: Razlika u godinama se oseti kad Lazar traži od mene... Anica prvi put o životu sa 39 godina starijim

- Iza scene novog filma. Bogatija za još jedan zagrljaj, bogatija za nove dobre ljude, bogatija za još jedno veliko iskustvo. Hvala Živote.

U komenatrima se mogu pronaći samo reči hvale i komplimenti poput onih da Anica obožava decu i da joj se na licu vidi koliko je srećna.

Instagram

 

Lazar nije pozirao na pomenutoj slici ali verujemo da je upravo on zabeležio ovaj emotivni trenutak još jednom usrećivši lepšu polovinu.

I dok čekamo novi film da se premijerno prikaže u bioskopima, devojka Lazara Ristovskog će nas makar na društvenim mrežama obaveštavati o svim novostima vezanim za projekat. 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još