Dragana, da častiš! Devojka Marka Bijelića ne krije najlepše vesti, za ovo se živi FOTO

Dragana, da častiš! Devojka Marka Bijelića ne krije najlepše vesti, za ovo se živi FOTO

Autor: | 17/09/2024

0

Sin Dragane Mirković jedan je od najpopularnijih frajera na društvenim mrežama. A to nije samo zato što mu je majka velika zvezda.

Izgleda kao Apolon, voli brze i moćne automobile, uspešan je student, živi u Beču, ima i dvorac... Marko Bijelić jednostavno izaziva pažnju gde god se pojavi.

Instagram Marko Bijelic marko_vnm

 

Njegovu pažnju pre nekoliko meseci privukla je zgodna plavuša koja broji nešto više od 20.000 pratilaca na Instagramu.

Trudili su se da što je duže moguće vezu sakriju od očiju javnosti, ali to im nije pošlo za rukom, s obzirom na to da smo ih sreli na ulicama Požarevca pre nešto manje od mesec dana.

Melani Dimitrijević je ta fatalna plavuša koja je osvojila Markovo srce, a iako nemaju još uvek zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, saznali smo da je juče za njih bio posebno važan dan.

Naime, sin Dragane Mirković i njegova lepša polovina juče su proslavili tri meseca emotivne veze, čime se mlada dama pohvalila na socijalnim platformama.

Pročitajte: Sin ove naše pevačice devojci Marka Bijelića lajkuje svaku fotografiju, ne štedi komplimente, Melani prava zavodnica

Kada je Melani u pitanju, Bijelić ne štedi, te joj je juče poklonio ogroman buket cveća i čokoladnu tortu koju ona obožava, a ona je uz fotografije na Instagramu stavila samo kratak opis:

„Tri meseca najiskrenije ljubavi” - napisala je Markova devojka.

Instagram

 

Instagram

 

To je ujedno i jasan pokazatelj da je veza ozbiljna i da su emocije iskrene te su im mnogi pratioci poželeli da odnos uskoro podignu na viši nivo veridbom pa čak i venčanjem.

A šta na to kaže buduća svekrva Dragana? Ne znamo, ali verujemo da joj se Markov izbor sviđa, s obzirom na to da joj je sreća njenih naslednika najvažnija.

I čim je Melani bila u Kasidolu da upozna pevačicine roditelje i sestru, jasno je da su ona i Markova devojka u sjajnim odnosima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dejan Milićević

Slične Vesti

Najnovije vesti