EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Melani stigla kod svekrve u Požarevac, Marko Bijelić nikad srećniji

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Melani stigla kod svekrve u Požarevac, Marko Bijelić nikad srećniji

Autor: | 30/08/2024

0

Pre dva meseca saznali smo da je nova devojka Marka Bijelića izvesna Melani Dimitrijević, prelepa devojka srpskog porekla koja je rođena i živi u Beču.

Zgodni sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića jedan je od najpopularnijih frajera na društvenim mrežama. A to nije samo zato što mu je majka velika zvezda.

Instagram

 

Izgleda kao Apolon, voli brze i moćne automobile, uspešan je student, živi u Beču, ima i dvorac... Marko Bijelić jednostavno izaziva pažnju gde god se pojavi.

Njegovu pažnju pre nekoliko meseci privukla je zgodna plavuša koja broji nešto više od 20.000 pratilaca na Instagramu. 

Iako ljubav još uvek nisu zvanično potvrdili, Melani je pre izvesnog vremena objavila fotografiju iz Bijelićevog automobila i njegovu ruku, koju smo prepoznali po čuvenoj brojanici koju ne skida.

Devojka Marka Bijelića je veoma uspešna

Sada je spekulacijama i nagađanjima došao kraj, jer smo zaljubljeni par uhvatili u opuštenoj šetnji kroz Požarevac, rodni grad Markove majke.

Kako se ovih dana tamo održavaju tradicionalne Ljubičevske konjičke igre, kao i sve prateće manifestacije, nije ni čudo što su Draganini sin i snaja upravo tamo.

Jednog prepodneva uhvatili smo ih dok su išli ka omiljenom kafiću, držeći se za ruke. Ono što je dodatno privuklo pažnju jeste da su uklopili stajlinge, te su oboje bili obučeni u belo.

Hello!

 

Hello!

 

Ono što smo primetili da je Melani i bez šminke prava lepotica pa nije ni čudo što je osvojila srce jednog od najzgodnijih frajera mlađe generacije.

Inače, saznali smo da je devojka Marka Bijelića veoma vredna i uspešna te da je vlasnica jednog od najpopularnijih kafića u austrijskoj prestonici, a osim što je gazdarica, ne libi se i da radi u istom.

Pročitajte: Dragana će zanemeti kad vidi o kome je reč - Ovo je nova devojka Marka Bijelića

S obzirom na to da su Melani i Marko zajedno u Požarevcu, jasno je da se folk divi nova snaja veoma sviđa i da je ovu ljubav zdušno podržala.

Marko obožava da provodi svaki slobodan trenutak u Kasidolu kod bake i deke, kao i Požarevcu, pa i ne čudi što je ubrzo po upuštanju u emotivnu vezu i novu izabranicu tu doveo.

Hello!

 

Hello!

 

Zabranjeno preuzimanje celog ili delova teksta i fotografije bez navođenja i linkovanja izvora u skladu sa propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dejan Milićević

Slične Vesti

Pročitajte još