Saša Popović bije najtežu životnu bitku, najnovije informacije

Saša Popović bije najtežu životnu bitku, najnovije informacije

Autor: | 19/09/2024

0

Saša Popović u potpunosti se povukao iz javnog života. Najnovija sezona „Zvezda Granda” je startovala i to prvi put bez njega. 

Sašino zdravlje je već neko vreme narušeno i direktor „Granda” mesecima se kreće pomoću štaka. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Saša je u maju doživeo nezgodu kada je pao niz stepenice u svom domu i tom prilikom polomio nogu. Kada je otišao na kontrolu, doktori su videli da tu nešto nije kako treba i predložili su mu da lečenje nastavi u inostranstvu. 

Saša je odmah spakovao kofere i anagažovao najbolje lekare. Sa njim je u Nemačku otišla i njegova voljena supruga Suzana i od tada se u javnosti samo nagađa i spekuliše kakvo je Sašino zdravstveno stanje. 

Pročitajte: Saša Popović nije dobro, prebačen u bolnicu u inostranstvo

Kako saznaje Repulika, Saša bije najvažniju životnu bitku. Zbog narušenog imuniteta i bolesti sa kojom se nedavno čelnik „Granda” susreo, doktori su predložili da promeni krv, kako bi mu se ojačao organizam, pored već postojećih terapija kojima se podvrgao.

- Saša u poslednje vreme redovno ide u inostranstvo i konsultuje se sa najvećim stručnjacima širom Evrope.

On je u Nemačkoj na jednoj privatnoj klinici razgovarao sa doktorom koji mu je predložio menjanje krvi, što je tretman koji podmlađuje i jača organizam.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Njemu je to sada preko potrebno jer treba da ojača, s obzirom na to da je na terapiji zbog koje je često malaksao - otkriva izvor ovog medija i dodaje:

- Saša je tražio da se o njegovoj bolesti uopšte ne priča. Situacija je takva da svi i on sam navijaju da sve bude kako treba, tako da je to razlog što niko ne daje izjave ni u medijima ni ovako, daljoj rodbini i prijateljima.

Na estradi mnogi znaju o čemu je reč i šta se sada dešava, ali se naravno ništa ne prenosi. Pravu sliku zna samo porodica. 

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti