Nakon operacije, otkriveno kakvo je sada zdravlje Ane Bekute, stigli nalazi krvi

Nakon operacije, otkriveno kakvo je sada zdravlje Ane Bekute, stigli nalazi krvi

Autor: | 21/09/2024

0

Zdravlje Ane Bekute tokom prethodnih godinu dana bilo je veoma narušeno.

Pevačica se povukla iz javnog života i potpuno se posvetila procesu lečenja, a savete i mišljenja stručnjaka potražila je i u inostranstvu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O bolesti nije želela da govori za medije, te su se gotovo svakodnevno pojavljivale brojne spekulacije. Ali to nju nije omelo da izvojeva najtežu životnu bitku i pred kamere ponovo stane, samo ovog puta nikad lepša.

Osim terapija koje je redovno primala, pevačica je morala potpuno da promeni stil života, odnosno način ishrane.

Još pre četiri godine kada ju je zadesilo predinfarktno stanje, dobila je strogu zabranu lekara da se izlaže i najmanjem stresu, dok se sada odlučila i za drastičnu promenu onoga što svakodnevno jede i pije.

Da je zdravlje Ane Bekute sada savršeno pevačica je otkrila na Instagramu objavivši rezultate krvne slike koju je korekcijom unosa namirnica uspela da vrati gotovo na staro stanje.

Pročitajte: Ana Bekuta sinoć proslavila rođendan, ko bi joj dao ovoliko godina?

- Nakon šest nedelja promišljene ishrane moja krvna slika je besprekorna - napisala je ispod slike sa rezultatima, koje je dala na uvid svima koji su želeli da pogledaju.

Ono što joj je bilo prioritetno - zdravlje je sredila korigovanom ishranom i terapijama, ali osim toga i fizički izgled dovela je do savršenstva te sada ima idealnu kilažu o kojoj je godinama maštala.

Instagram

 

Ana je dokaz da se sve može samo kada postoji volja i želja za uspehom. Ako može ona u 65, zašto ne bi mogle i mnogo mlađe devojke da pravilnom ishranom skinu višak kilograma?

Zdravlje je ipak, posebna tema.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti