Ni bake, ni dadilje: Ko je čuvao Veljkove i Bogdanine sinove dok su oni uživali u Sevilji? FOTO

Ni bake, ni dadilje: Ko je čuvao Veljkove i Bogdanine sinove dok su oni uživali u Sevilji? FOTO

Autor: | 22/09/2024

0

Prethodnih nekoliko dana Veljko i Bogdana Ražnatović uživali su u poseti njegovim sestri i zetu Anastasiji i Nemanji Gudelju u suncem okupanoj Sevilji.

Redovno su objavljivali fotografije na društvenim mrežama ali ono što je svima "zapalo za oko" je da deca Veljka i Bogdane Ražnatović na ovo putovanje nisu pošli sa roditeljima.

Instagram screenshot

 

Dvojica od trojice sinova su još uvek mali za dugo odvajanje od kuće, te su ostali u porodičnom domu u Titelu, a gde je bio njihov najstariji brat, Željko?

Znamo da je on već ranije posetio tetka Tasu u Španiji zajedno sa baka Cecom, a kako je veoma vezan za sve članove šire porodice obožava da provodi vreme sa bilo kim, te nije problem ni da po nekoliko dana bude bez roditelja.

Nema sumnje da su bokser i njegova supruga o svemu razmišljali pre nego što su planirali višednevno putovanje u Sevilju, te su mališane ostavili u sigurnim rukama.

A na Instagramu smo mogli da vidimo kako je četvorogodišnji Željko uživao sa tetkom Natašom Rodić daleko od Titela i Beograda.

Pročitajte: Deda original! Isaija je baš porastao, Veljko Ražnatović prvi put pokazao trećeg sina FOTO

Naime, oni su iskoristili isti period kada su Ražnatovići bili u Španiji da otputuju u toplije krajeve, tačnije u Aja Napu na Kipar gde Ceca ima vilu.

Ponosna tetka podelila je niz fotografija sa neodoljivim mališanom sa kojim je uživala na jahti na otvorenom moru.

Instagram

 

Instagram

 

Dečak se nije plašio ni malo brže vožnje niti duboke vode već je uživao i pozirao sa Natašom, sa kojom se ludo zabavlja svaki put kada ga čuva.

Deca Veljka i Bogdane Ražnatović rastu u predivne dečake, te verujemo da će uskoro svi porodično ponovo posetiti Anastasiju i Nemanju.

Samo da Isaija još malo poraste i očvrsne. A vrata velelepne vile u Sevilji za njih su svakako uvek otvorena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram/Veljko Ražnatović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti