One me čine boljim nego što jesam: Tihomir Stanić prvi put u javnosti sa suprugom i ćerkama

One me čine boljim nego što jesam: Tihomir Stanić prvi put u javnosti sa suprugom i ćerkama

Autor: | 25/09/2024

0

Tihomir Stanić, jedan od naših najboljih i najangažovanijih glumaca, gledaocima će se uskoro predstaviti u liku Ive Andrića. Reč je o seriji „Nobelovac”, koja će se prikazivati na RTS-u.

M.M. ATAImages

 

U seriji će se pojaviti brojne istorijske ličnosti, a fokus svih osam epizoda je na životu slavnog pisca koji je 1961. godine, za roman „Na Drini ćuprija”, dobio Nobelovu nagradu za književnost.

Pročitajte: Dva razloga zbog kojih sam pio... Tihomir Stanić 22 godine bez poroka

Mnogi smatraju da je Tihomir Stanić pravi izbor za ovaj projekat, imajući u vidu njegovu neverovatnu fizičku sličnost sa Ivom Andrićem. Osim toga, do sada ga je već igrao u nekoliko navrata, pa je dobro upoznat sa njegovim likom i delom.

Uoči televizijske premijere, održana je pretpremijera u MTS dvorani, na kojoj se pojavila autorska i glumačka ekipa.

Posebnu pažnju privukao je upravo glavni glumac koji se na crvenom tepihu pojavio sa svoje tri dame. Uz Tiku su bile ćerke, koje imaju neobična imena, Milena Hana i Sofija Nađa, kao i supruga Jelena Mijović, koju smo retko kad videli na nekom javnom događaju.

M.M. ATAImages

 

Ovog puta napravila je izuzetak, a jedan od razloga je i taj što je učestvovala u pisanju scenarija za seriju „Nobelovac”.

M.M. ATAImages

 

Jelena i Tihomir Stanić slučajno su se sreli na aerodromu u Londonu 1991. godine, i vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo.

Iako su zajedno duže od tri decenije i imaju dve odrasle ćerke, nisu se zvanično venčali.

Milena Stanić završila je filozofiju, dok je Sofija krenula očevim putem. U junu je sa svim desetkama položila ispite na FDU, na Katedri za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

M.M. ATAImages

 

- Baš sam ponosan na svoju decu. One mene čine boljim nego što jesam. Ja kao da nekako od njih dobijam zadatke koje se trudim da ispunim – priznao je nedavno Tihomir Stanić u jednom intervjuu.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović M.M. ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti