Jelena ne prašta, Novak otkrio: Moja žena bi poludela kad bi saznala

Jelena ne prašta, Novak otkrio: Moja žena bi poludela kad bi saznala

Autor: | 27/09/2024

0

Brak Novaka i Jelene Đoković već 10 godina uspešno odoleva svim problemima koji su im se našli na putu kojim su odlučili zajedno da koračaju.

Najbolji teniser svih vremena i njegova supruga svaku nesuglasicu rešavaju razgovorom, te nam deluje da kod njih u ljubavi problema gotovo da nema.

Instagram

 

Kako su i oni potpuno normalni ljudi kao i svi drugi, svakodnevno postoje razlozi za sukob mišljenja i raspravu, a dese im se i neke zanimljive i duhovite situacije.

Tako je pre nekoliko dana brak Novaka i Jelene Đoković bio na ispitu. Doduše, šarmantnom i humorističnom, jer je teniser sve shvatio kao šalu.

Naime, dok je igrao egzibicioni, humanitarni meč u Sofiji sa Grigorom Dimitrovim dobio je ponudu za brak. Da, dobro ste pročitali.

Dok se spremao da servira, Novaku je dama iz publike dobacila ono čuveno „Novače, oženi me”, misleći da je on verovatno neće ni čuti.

Pročitajte: Novak sa knedlom u grlu - Ne znam da li ću ikada više igrati u Srbiji

Ipak, sportista je na trenutak zastao sa serviranjem, okrenuo se u njenom pravcu i iskreno joj odgovorio:

- Već sam oženjen, više od 10 godina. Moja žena bi se veoma iznervirala kada bih sada prihvatio tvoju ponudu. Ali hvala, blagodarim - rekao je Đoković u svom stilu.

 

@reketiranje Ne mogu da te oženim, žena bi mi se iznervirala 😂 #novakdjokovic #djokovic #tennis #funny ♬ original sound - reketiranje

 

Iako se trudi da supruga uvek prati, Jelena nije boravila u Bugarskoj zbog školskih obaveza njihovih mališana koji se školuju u srpskoj prestonici.

Verujemo da bi i ona ovu poruku koja je upućena njenom suprugu prihvatila sa osmehom jer zna da je sve to šala i humor, baš ono što Novaka izdvaja od svih njegovih kolega.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Abdullah Firas/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti