Estrado, stidi se! Toma Zdravković zaboravljen, na pomenu Gordana sama zapalila sveću: Posle filma niko se nikada nije javio

Estrado, stidi se! Toma Zdravković zaboravljen, na pomenu Gordana sama zapalila sveću: Posle filma niko se nikada nije javio

Autor: | 30/09/2024

0

Toma Zdravković preminuo je na današnji dan pre 33 godine. Supruga Gordana pojavila se na grobu voljenog supurga i zapalila mu sveću. 

Niko sa estrade se nije pojavio...

Antonio Ahel/ATA Images

 

Udovica je, sve po srpskim običajima, na grob donela posluženje, hranu i piče, zapalila sveću. Društvo su joj pravili poštovaoci dela pokonog pevača. 

- Posle 33 godine, sve je isto. Kao što pesma kaže: "sve je isto, samo njega nema", a ima ga. Ima ga u srcu, ima ga u publici, u narodu, bar za mene ništa se nije promenilo. Vreme za mene ništa nije učinilo, vreme leči donekle ali ne sto posto - rekla je udovica za Kurir.

Pročitajte: Gordana Zdravković - Toma mi je jednom rekao “Jedino zbog čega žalim je što neću doživeti da Saša odraste”

- Veliki bum je bio, da se naprave reklame posle filma, posle toga se nikad niko nije javio, nemam nikakav kondakt, jedino s  Kalezićem, on je sad isto pokojni, dolazio i javljao se i Lepa tu i tamo u Torontu, inače od ovih ostalih niko - rekla je Gordana i prokomentarisala knjigu o Tomi Zdravkoviću. 

- Nisam sve pročitala, prelistala sam je, mislim da je dobro urađena knjiga, ima dosta biografskog.

Mladić je godinama skupljao o Tomi. Ima tu puno stvari koje ja ne zna, neke sličice iz detinstva, i šta se dešavalo u detinjstvu - otkrila je Goca i kroz suze dodala:

- Toma mi je najviše u srcu, odatle nikad nije izašao. 

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti