Haris i Melina dele imovinu, pevač van sebe, jedva izustio: Danas nisam ni za šta

Haris i Melina dele imovinu, pevač van sebe, jedva izustio: Danas nisam ni za šta

Autor: | 30/09/2024

0

Razvod Harisa i Meline Džinović ne prestaje da se komentariše mesecima unazad.

U martu ove godine pevač je otkrio da je na 10 godina dug brak i ljubav koja je trajala više od 22 godine stavio tačku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O razlozima razvoda govorio je samo Haris, a kako se spekuliše u pitanju je treća osoba, tačnije muškarac za kojim je Melina izgubila glavu.

Modna kreatorka se iselila iz velelepne vile na Senjaku koju su godinama zajedno gradili. Prvo je boravila u ekskluzivnom beogradskom naselju, da bi se ubrzo potom odselila u toplije krajeve.

Ona već nekoliko meseci živi u Monaku gde joj je nedavno u poseti bila i naslednica Đina pošto je poznato da je sa sinom Kanom nakon razvoda u zategnutim odnosima.

Pre nekoliko dana muzičar je proslavio 73. rođendan, a tim povodom nezaobilazna su bila pitanja o bivšoj supruzi na koja nije želeo da odgovara.

Pročitajte: Haris Džinović proslavio 73. rođendan, u istoj košulji kao kada se razveo od Meline, Đina ocu rekla NE

Danas je razvod Harisa i Meline Džinović dobio i sudski epilog jer je baš za 30. septembar bilo zakazano ročište o podeli imovine stečene u braku.

Pevač je došao u Prvi osnovni sud kako bi nastavio proces oko podele imovine sa bivšom suprugom Melinom, koja se navodno nije pojavila na ročištu. Ipak, nije bio raspoložen da govori na ovu temu.

- Danas nisam ni za šta, još sam na sudu - rekao je Haris, a onda na pitanje da li je reč o podeli imovine, pevač poručio da ne želi s medijima o tome da priča.

On je i na pitanje da li se Melina pak pojavila u nekom trenutku, rekao da "ne zna".

Kako su pisali domaći mediji, Haris je sa Melinom podigao ogroman zajednički kredit za vilu na Senjaku u kojoj su donedavno živeli, a u kojoj pevač živi sa decom i dalje, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je objasnio advokat, imovina stečena u braku smatra se zajedničkom imovinom koja se deli u zavisnosti od doprinosa supružnika.

- Sticanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali ne sa opredeljenim udelima, što znači da se imovina deli srazmerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u sticanju imovine.

Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u sticanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje dece i kućni poslovi, što uključuje kuvanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i vrsne domaćice, predstavlja poseban doprinos koji može kada se obračunava u brojkama i u samom startu iznositi oko nekih 15-20 procenata - rekao je advokat i dodao:

- Vezano za nekretnine koje su stečene u braku takođe važi rečeno – ko, koliko, kada, i od čega je kupio nekretnine i u kom obimu - zaključio je on.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Najnovije vesti