Dnevni boravak sav u mermeru: U ovom luksuzu Haris Džinović je ostao sam (foto)

Dnevni boravak sav u mermeru: U ovom luksuzu Haris Džinović je ostao sam (foto)

Autor: | 22/08/2024

0

Dom Harisa i Meline Džinović na Senjaku godinama je građen, popularni pevač nekoliko puta je od nule sa arhitektom započinjao projekte kako bi svaki detalj unutrašnjosti, ali i spoljašnjosti vile zadovoljio standarde i želje njegove porodice.

Konačno su se 2021. godine sa naslednicima Đinom i Kanom uselili u velelepnu vilu na Senjaku, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra.

Mirko Tabašević

 

- Čitav enterijer urađen je po projektu arhitekata, ali Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja.

U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je i bazen - rekao je izvor blizak paru svojevremeno, a onda su vlasnici postepeno počeli da dele detalje svog doma.

Dom Harisa i Meline Džinović nije bio mesto sreće

Sada već bivši supružnici nikada nisu bili zagovornici deljenja privatnog života na društvenim mrežama, njihova ćerka Đina često objavljuje fotografije iz doma u kojem je ostala da živi sa bratom i ocem.

Neretko lepa mezimica pevača i modne kreatorke pokazuje u kakvom luksuzu živi, a nedavno je osvanula fotografija dnevnog boravka koji je izrađen u mermeru, a u čijem središtu se nalazi kamin.

Instagram

 

Luksuzu doprinosi kontrast crnog i belog mermera, kao i kristalni lusteri i umetnine, koje krase centralno mesto okupljanja u kući Džinovića.

Prostrani dnevni boravak nastavlja se na trpezarijski deo, u kome porodica najčešće zajedno obeduje, a ceo dom ispunjen je cvećem i skupocenim komadima nameštaja, koje je Melina dve godine pažljivo birala.

Pročitajte: Ušao je u njen život posle razvoda i zarobio joj srce - Melina Džinović konačno uslikana

Ipak, dom Harisa i Meline Džinović nije bio mesto sreće i ljubavi jer su samo godinu dana po useljenju usledile prve bračne svađe koje su kulminirale razvodom.

Modna kreatorka spakovala je kofere i napustila porodičnu vilu, te sada živi u elitnom delu srpske prestonice sama.

Deca su ostala sa Harisom te uživaju u svim čarima luksuza koje su im roditelji omogućili.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Mirko Tabašević

Slične Vesti