Tik pred porođaj, problem u porodičnom domu: Petar Grašo otkrio veliku Haninu tajnu

Tik pred porođaj, problem u porodičnom domu: Petar Grašo otkrio veliku Haninu tajnu

Autor: | 14/10/2024

0

Petar Grašo i Hana Huljić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja po drugi put.

Čini se da je za dolazak prinove sve spremno i da se samo čeka momenat kada će par ponovo moći da uživa u svemu što dolazak bebe nosi sa sobom, a sada je i otkriveno ime sina Petra Graša i Hane Huljić.

Antonio Ahel/ATA images

 

Prošlo je nešto više od dve godine od kada su dobili ćerkicu Albu, a sada u tročlanu porodicu stiže pojačanje, a kako je par jednom prilikom otkrio, u pitanju je dečak.

Hana Huljić ne krije svoj privatni život od javnosti, ali ipak želi neke intimne stvari da zadrži u svoja četiri zida ukoliko je to moguće. Nedavno je otkrila kako se oseća tokom druge trudnoće:

- Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo srećni. Imamo ime, ali zadržaćemo ga za sebe -  istakla je za "InMagazin"

Pre rođenja ćerke hrvatski mediji su pisali da je Petar hteo da joj da ime Alba, a kada se Hana rodila otkrili su da su naslednici dali upravo to ime.

Pročitajte: Tata i ćerka prvi put u duetu, Alba Grašo peva kao velika, neverovatno VIDEO

Hana nije želela da otkriva ime za dečaka, ali se čini da Grašo nije želeo da to skriva, pa je jednom prilikom otkrio da ako beba bude dečak zvaće se Toni i to po njegovom pokojnom dedi.

Osim toga, tim bi imenom bi odao počast i tastu, odnosno Haninom ocu, Tončiju Huljiću. Da li će to zaista biti ime sina Petra Graša i Hane Huljić, saznaćemo uskoro.

Pevačica broji dane do porođaja i momenta kada će po prvi put u naručje uzeti naslednika kojeg svi željno iščekuju, a posebno starija sestra Alba.

Jadran Babić

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić ata images/ amir hamzagic

Slične Vesti