Lijam Pejn pronađen mrtav: Otkriveni zastrašujući detalji tragedije

Lijam Pejn pronađen mrtav: Otkriveni zastrašujući detalji tragedije

Autor: | 17/10/2024

0

Lijam Pejn, bivši član benda “One Direction”, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela – javile su svetske agencije, a tužnu vest potvrdila je i policija Buenos Ajresa, gde se dogodila tragedija.

Photo by Kevin Winter Getty Images

 

Informacija o njegovoj smrti uznemirila je brojne fanove širom sveta, koji ne prestaju da se oglašavaju na društvenim mrežama gde izražavaju saučešće i dele sećanje na Lijama.

Pročitajte: Rita Ora i Lijam Pejn snimili duet posvećen romansi gospodina i gospođe Grej (video)

U trenutku nesreće talentovani muzičar imao je samo 31 godinu. Rođen je 29. avgusta 1993. godine u Velikoj Britaniji. Ogromnu popularnost stekao je vrlo mlad, kao član benda “One Direction”, koji se predstavio tokom takmičenja „X faktor”.

Zajedno su snimili pet studijskih albuma, a od 2019. godine Lijam se posvetio solo karijeri.

Photo by Christopher Polk Getty Images for Clear Channel

 

Prema policijskim izveštajima, Lijam Pejn je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, a kako je istraga i dalje u toku, javnost očekuje da dobije više informacija o tome šta se zapravo desilo. Telo je pronađeno u holu hotela, nakon čega je menadžer pozvao policiju.

Kako prenose pojedini mediji, Lijam se prethodno, u toku dana, ponašao neuobičajeno, pa i agresivno, budući da je razbio svoj laptop. Odmah su krenule i glasine da je bio pod uticajem alkohola ili opijata.

Lijam Pejn zabavljao se sa brojnim poznatim damama, među kojima je i Naomi Kembel. Sa pevačicom Šeril Kol je 2017. godine dobio sina Bera, a nedugo zatim su i raskinuli.

Pročitajte: Lijam Pejn otkriva zašto je sinu dao ime  „Medved” (video)

Na poslednjim postovima koje je Pejn objavio svega nekoliko minuta pre smrti vidi se kako srećno pozira sa partnerkom Kejt Kasidi. Ništa nije nagoveštavalo užas koji će uslediti, pa se očekuje da istraga da detaljnije odgovore.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Photo by Gareth Cattermole Getty Images

Najnovije vesti