Posle osam godina, Ana Ivanović se vratila prvoj ljubavi, Bastijan nemoćan

Posle osam godina, Ana Ivanović se vratila prvoj ljubavi, Bastijan nemoćan

Autor: | 19/10/2024

0

Karijera Ane Ivanović zvanično je okončana pre skoro osam godina, tačnije 28. decembra 2016. godine.

Tokom više od decenije koliko se profesionalno bavila tenisom postigla je sve - bila prva na WTA listi, osvajala gren slemove, masterse, ali je onda odlučila da se povuče i posveti stvaranju porodice.

Chris Hyde/Getty Images

 

Sreću je pronašla kraj nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera za koga se i udala u julu 2016. godine u Veneciji i u braku su dobili trojicu sinova.

Nakon profesionalnog bavljenja sportom, Ana se okrenula modi i kozmetici te je lansirala svoje linije kako modnu tako i kozmetičku za kojom su žene iz celog sveta poludele.

Ipak, pre nešto više od mesec dana ona je na svom Instagram nalogu otkrila da se vraća prvoj ljubavi, te da će ponovo uzeti reket u ruke.

Nije u pitanju igranje na nekom od grend slemova, masters turnira ili profesionalnih turnira uopšte, već egzibicija koja će se održati tradicionalno u Luksemburgu.

Pročitajte: Susret dve imenjakinje, prava modna poslastica - Ana Ivanović i Ana Vintur odmerile snage FOTO

Od ovog četvrtka 17. do nedelje 20. oktobra se na terenima u Luksemburgu pored Ane naći još Martina Hingis, Andrea Petković, Flavija Peneta, Dominika Cibulkova, Kirsten Flipkens, Magdalena Ribarikova i Lora Robson.

Naša teniserka zaigrala je protiv Kirsten Flipkens i ponovo briljirala, a koliko je srećna nije krila pohvalivši se na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Iako je pobeda izostala Ana je bila veoma srećna što je ponovo reket u njenim rukama i što se osetila kao davnih dana kada je dominirala po svim podlogama:

- Bilo je zaista lepo ponovo biti na terenu posle 8 godina! Nije rezultat kakvom sam se nadao, ali Kirsten Flipkens je odigrala zaista dobro. Hvala svima koji su nas gledali i podržavali.

Ko zna možda se karijera Ane Ivanović ponovo aktivira pa makar i rekreativno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Gerald Matzka/Getty Images for Laver Cup

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti