Danilo Ikodinović: Razvod je bio mučan i težak, to se odavno raspalo

Danilo Ikodinović: Razvod je bio mučan i težak, to se odavno raspalo

Autor: | 19/10/2024

0

Razvod Danila Ikodinovića danima je bio tema broj jedan u medijima

Nekadašnji vaterpolista, Danilo Ikodinović, 2008. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kod mesta Kać, kada je svojim motorom udario u auto i povredio ruku.

Nekoliko godina nakon nesreće nikad iskrenije progovorio je o razvodu od pevačice Nataše Bekvalac i otkrio da je i pre nezgode njihov brak bio pred krajem.

ata images/a.z, antonio ahel

 

- Dosta vremena je trebalo da se raščisti sve. Bio je razvod braka, nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom... Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad.

Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji... Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima.

Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao neki ranac da sam skinuo sa sebe, sa leđa - rekao je Dača jednom prilikom za K1 televiziju i dodao:

- Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto.

Pročitajte: On je dopao da mi bude zet... Majka Maje Ognjenović ne želi da krije, evo šta zaista misli o Dači - Tu mi nismo imali šta da kažemo

Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari.

Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja.

Ata Images

 

Razvod Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac danima je bio tema broj jedan u domaćim medijima, kao i kasnije njihov odnos, s obzirom na to da su u braku dobili naslednicu Hanu.

Vaterpolista je nekoliko godina kasnije mirnu luku pronašao kraj odbojkašice Maje Ognjenović, dok se Nataša još dva puta udavala, nažalost, bezuspešno.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić B.P./ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti