Rejf Fajns, Sergej Trifunović i Marija Karan otvorili FEST!

Rejf Fajns, Sergej Trifunović i Marija Karan otvorili FEST!

Autor: | 26/02/2011

0

Britanski glumac Rejf Fajns otvorio je sinoć 39. međunarodni filmski festival u Beogradu sa svojim rediteljskim prvencem, filmom „Koriolan“ koji je sniman u Srbiji. Pre početka „Koriolana“ na binu su izašli glumci Sergej Ćetković i Marija Karan, koji su bili u ulozi voditeljskog para, ali glumac nije propustio priliku da pokaže i svoje vokalne sposobnosti i u toku svog pevanja i đuskanja poljubi na blic Mariju.

Ovaj poljubac dvoje kolega dobio je gramoglasan aplauz, a još gramoglasniji je bio kada se posle njih pojavio Rejf Fajns koji je na srpskom rekao „Dobroveče i hvala“. Film je moderna adaptacija Šekspirove drame o rimskom ratnom junaku Koriolanu koga igra sam Fajns. Priča je smeštena u izmišljenoj republici iscrpljenoj dugim i surovim ratom.
U filmu glavne uloge tumače još i Džerard Butler, Brajan Koks i Vanesa Redgrejv, a i naši domaći glumci, Dragana Mićanovića, Slavka Štimca i drugih. Mnoge javne ličnosti su se pojavile u Centru „Sava“ i odgledale Fajnsov prvenac, poput premijera Mirka Cvetkovića, ministara Ivice Dačića i Dragana Šutanovca, glumaca Gordana Kičića, Bojane Maljević, princeze Jelisaveta Karađorđević i mnogih drugih. Po završetku filma, na binu se opet popeo britanski glumac, koji se zahvalio Beogradu i Pančevu.
- Zahvaljujem se Beogradu i Pančevu, jer da nije tih gradova, ne bi postojao ni film „Koriolan“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti