Horoskop do 8. jula: Vodolije na oprezu, Škorpije na emotivnoj prekretnici, a ovi znakovi pred velikim izazovima

Horoskop do 8. jula: Vodolije na oprezu, Škorpije na emotivnoj prekretnici, a ovi znakovi pred velikim izazovima

Autor: | 01/07/2024

0

Nedeljni horoskop do 8. jula 2024. godine

Ovan

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspešno rešavanje nekih poslovnih pitanja. Obratite pažnju na sugestije jedne iskusne osobe, nema razloga da odbacujete određene ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno.

Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate odnos sa voljenom osobom, pokažite više razumevanja za kriterijume druge strane. Razlike u mišljenju ne bi trebalo da vas emotivno udaljavaju.

Shutterstock

 

Bik

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički dogovor, što neminovno uslovljava gubitak. Zabrinuti ste zbog novih informacija i promena koje vam nagoveštavaju saradnici. Uporno pokušavate u najkraćem roku da rešite velike probleme.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društva, koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate partneru zbog sitnica.

Pročitajte: Pazite se, slomiće vam srce - Ovo su horoskopski znakovi koji najviše varaju, jedan će vas iznenaditi

Blizanci

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete novčanim pitanjima jer uskoro ćete rešiti i te dileme.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

peterfazekas / pexels

 

Rak

Donosite niz važnih odluka i delujete odlučno u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo sve što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije.

Imate dobar osećaj, a događaji koji predstoje najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Lav

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri.

Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima ili u vedrim tonovima, zadovoljni ste i srećni uz voljenu osobu.

Devica

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete negodovanje.

Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

shutterstock

 

Nedeljni horoskop do 8. jula 2024. godine

Vaga

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Škorpija

Imate dobar predosećaj i uspeh vam je na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati poboljšanje finansijske situacije. Ne samo da imate dobre poslovne procene, već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini izazova prolazite lakše i bolje od drugih. 

Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove, koji vas ispunjavaju pozitivnim raspoloženjem.

Strelac

Situacija oko vas je vrlo promenljiva i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite naporne obaveze za kasnije.

Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova. Prepustite se osećanjima.

Shuterstock

 

Jarac

Puni ste energije i saradnicima postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim zamislima. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare i reakcije. Potrebno je da imate široke vidike u svakom pogledu.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Vodolija

Oprezni ste, ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji. Zatražite dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti u vašu korist.

Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Pročitajte: Pazite se, stiže retrogradni Saturn - Traje do sredine novembra i donosi velike promene

Ribe

U sjajnoj ste formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro doneti dobre rezultate.

Često imate dobar predosećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Ulepšajte intimni život tako što ćete delovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock