Horoskop do 22. jula: Ribe su nervozne, Rakovi pod pritiskom, a jedan znak niže i emotivne i poslovne uspehe

Horoskop do 22. jula: Ribe su nervozne, Rakovi pod pritiskom, a jedan znak niže i emotivne i poslovne uspehe

Autor: | 15/07/2024

0

Nedeljni horoskop do 22. jula 2024. godine

Ovan

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i precenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o zajedničkim interesima.

Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa partnerom.

Shutterstock

 

Bik

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i delujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora sa saradnicima. Realno zasnivate sve odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost.

U odnosu sa partnerom nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Pročitajte: Nekom haos, nekom prosperitet - Saznajte šta retrogradni Saturn donosi svakom horoskopskom znaku

Blizanci

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

Nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili tok stvari koje ne zavise od vas.

Rak

Iznenadne promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vreme prilagođavali očekivanjima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničkog prosperiteta sve je moguće.

Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe da se sve lepe misli i topla osećanja dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

Photo by Glen Carrie on Unsplash

 

Lav

Energični ste u susretima sa saradnicima, postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, nemojte da preterujete.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novo i snažnije emotivno zbližavanje sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Devica

Imate dobar predosećaj, uspeh se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati poboljšanje standarda. Ne samo da imate dobre poslovne procene, već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše od drugih.

Na emotivnoj ste prekretnici i rado prihvatate razne izazove.

Nedeljni horoskop do 22. jula 2024. godine

Vaga

U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam donositi najbolje razultate. Oslonite se na svoje diplomatske veštine i nemojte bežati od kompromisa.

U ljubavnom životu uživate u raznim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće kada se osećanja i misli preklapaju.

Pexels

 

Škorpija

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku.

U odnosu sa partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instinktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Strelac

U dogovoru sa saradnicima na uspešan način možete da rešite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete  dogovore i udruživanje sa različitim osobama. Potrudite se da ozbiljno shvate vaše ideje.

U ljubavnom životu prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Jarac

Neko vam daje korisne informacije i pomaže da pravilnije procenjujete poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da kvalitetni dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih interesa.

Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite poseban gest prema svom partneru, on će to umeti da ceni.

Shutterstock

 

Vodolija

Aktivno učestvujete u raznim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uslovi za uspeh ili dobitak. Ne obazirite se mnogo na nečije komentare.

Partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.

Pročitajte: Brzopleti, impulsivni, skloni izlivima besa - Ovi horoskopski znaci imaju kratak fitilj, nemojte da ih ljutite

Ribe

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari i da preuveličavate svoje ideje.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još