Irina Radović prešla na Prvu televiziju!

Irina Radović prešla na Prvu televiziju!

Autor: | 03/05/2011

0

Voditeljka nove emisije „Žene“, koju „Prva srpska televizija“ najavljuje, biće doskorašnja vedeta produkcije „Emoušn“ Irina Radović. Naime, emisija „Žene“, koja će početi sa emitovanjem ovih dana, u najavi otkriva da će se među voditeljkama naći Marija Kilibarda, Nataša Ristić, Maja Volk i Ivana Zarić, dok petu nisu otkrili, već su je najavili kao iznenađenja, a razlog je taj što nisu smeli da objave informaciju dok ne bude završen prelazak iz produkcijske kuće „Emoušn“.
- Irina nije smela da se slika za najavu emisije, jer u tom trenutku još nije definitivno raskrstila sa Emoušnom, a i radila je jutarnju emisiju na 'Pinku', u sklopu serijala 'Veliki brat'. Prelazak na 'Prvu' joj je dobro došao jer nije više želela da bude vezana samo za rijaliti programe - rekao je za „Alo!“ izvor blizak voditeljki, koja će se ovih dana pojaviti na novom radnom mestu.
Inače, kako "Press" saznaje, Irina Radović dobila je posao umesto Jelene Baćić-Alimpić, koja nije uspela da se uklopi u koncepciju nove emisije. Inače, Radovićeva je u subotu uveče svoj novi angažman proslavljala sa prijateljima u zemunskoj kafani „Kajak“, gde su bile pozvane i neke nove kolege, među kojima je najrazigranija bila upravo Marija Klibarda.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti