Haljina na pruge i papuče: Jelena Đoković ima sjajan predlog kako da se obučete za letnje venčanje

Haljina na pruge i papuče: Jelena Đoković ima sjajan predlog kako da se obučete za letnje venčanje

Autor: | 12/06/2024

0

Jelena Đoković ima sjajan predlog autfita za venčanje

Supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena ne prestaje da intrigira javnost. Obično je to u pozitivnom smislu, a poslednjih sezona najviše se polemiše o njenim modnim izdanjima.

Jelena Đoković preferira jednostavnost i eleganciju, i takve komade najčešće bira za skoro sve prilike. Ovog puta pokazala je kako je izgledala na jednom letnjem venčanju.

Instagram

 

Pošto je Novak silom prilika morao da se oprosti od Rolan Garosa – u pobedničkom pohodu zaustavila ga je povreda – tokom oporavka je sa suprugom skoknuo do ceremonije održane pod vedrim nebom.

Pročitajte: Omražena kombinacija sa kojom treba biti oprezan - Jelena Đoković se usudila da spoji teksas sa teksasom

“Magičan svadbeni vikend sa porodicom”, napisala je Jelena uz album fotografija na kojima nismo videli ni mladence ni lokaciju, ali su zato ona i Novak - blistali.

Za ceremoniju, održanu u prelepom vrtu punom cveća, odabrala je belu haljinu sa horizontalnim prugama i otvorenim ramenima, a stajling je upotpunila trendi papučama.

Instagram

 

Odmereno, svedeno i lagano, savršeno za ove tople dane.

Jelena Đoković ima sjajan predlog autfita za letnje venčanje, mada je bilo i onih koji su se zapitali da li su komadi za koje se odlučila adekvatni za takvu priliku.

Pročitajte: Francuskinje mogu da joj se poklone - Parisko izdanje Jelene Đoković ni Novaka nije ostavilo ravnodušnim

Direktorka Fondacije "Novak Đoković" predstavila se i u krupnom kadru bez šminke, videli smo i kako vozi bicikl po njivi, a oba prizora oduševila su njene brojne pratioce na Instagramu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti