Kada se Jelena Đoković pojavila, sve je stalo: 38 godina i najkraća suknja na otvaranju Plave dvorane

Kada se Jelena Đoković pojavila, sve je stalo: 38 godina i najkraća suknja na otvaranju Plave dvorane

Autor: | 03/09/2024

0

Beograd je danas prestonica glamura, prestiža i svečanosti. 

Otvaranje Plave dvorane Sava centra okupio je ogroman broj javnih ličnosti, od glumaca, voditelja preko pevača, političara, ali jedno je sigurno, stajling Jelene Đoković jedan je od najkomentarisanijih ove večeri.

Ata Images/F.S.

 

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, pojavila se na crvenom tepihu i sve očarala šarmom i prirodnom lepotom.

Stajling Jelene Đoković bio je monohromatski, dominirala je siva, neutralna boja. U pitanju je komplet koji čine oversized sako sa velikim, belim dugmićima i kratka, lepršava suknja koja je u prvi plan istakla njene zategnute i vitke noge.

Uz ovaj pomalo ekscentričan stajling direktorka globalne fondacije koja nosi ime njenog supruga savršeno je uklopila visoke potpetice bele boje sa otvorenim prstima i petom.

Pročitajte: Nikad glamurozniji crveni tepih u Beogradu, poznate dame blistale u balskim haljinama, pravi spektakl

Torbica je takođe bila u beloj boji, želeći da razbije sivilo. Decentna šminka i blagi talasi upotpunili su celokupan imidž koji apsolutno nikog nije ostavio ravnodušnim, naprotiv.

Jelena je za ovo modno izdanje dobijala isključivo komplimente, pa čak ni najveći kritičari nisu mogli da joj nađu manu.

Đokovićeva supruga nije skidala osmeh sa lica, a na večerašnjem događaju pojavila se bez teniskog asa.

F.S./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić F.S./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još